sir & kajmak (h)

Det känns som att dt här kommer vara ett sånt där jääätte långt inlägg som ingen pallar läsa..men jag skriver ändå för jag e lite kåt i att skriva nu :p Idag fyller ju matilda år och vi firade hennes födelsedag igår för att måndagsklubben hade premiär ;) Vi satt ute i trädgården på filtar och åt tacopaj som maja o dem gjorde..det var jätte gott måste också fixa till mig sj nån gång...sen drog jag o louise till NH för att ställa oss i kön "i tid"...har aldrig ångrat något så mycket i mitt liv. assååååå kön gick från NH till bosses..och som ur var fick alla dem människorna komma in till slut, men det tog 3 timmar innan jag o emina o louise kom in!!!! TUR att jag inte tog på mig klackskor jbt! I kön kom jag på bästa dance house låten, den heter Emina är en åsna och jag ska fan spela in den asså fett bra haha XD Vi kom in typ halv elva iaf oså gick vi och åt på mcdonalds fan..sen drog vi in igen och kom inte hem förrens solen började gå upp..åhh fan vad svårt det var att somna, spc hos mig för jag har inga rullgardiner så mitt rum lystes upp helt och hållet. Fick inte sova så mkt för jag gick upp tidigt och drog till stan o spelade volleyboll heeela dagen med Emina och kompany..fett soft, skön och varm dag :D:D Tog inte kort på någonting så ni får bara läsa lite skit text haha :p

mondayy

nu såhär på "lovet"..eller det e ju inte riktigt lov men för mig äre det..så har jag inte mkt att skriva om..orkar inte riktigt. Men imorgon fyller matilda år oså ska vi fira hennes b-day idag..sen drar vi till nh på måndagsklubbens premiär. Men just nu har jag inte mkt att skriva om..vi hörs väll sen när jag har lust att skriva..good bye !! :D
Här får ni min favoritlåt som jag säkert har lagt upp fem miljoner gånger, men den eså jääävla braaa<3

sunday..

Igår såg jag på red riding hood, tyckte att den var helt okej. Altså intressant handling oså med kanske inte så himla spännande. Tycker inte att den liknar Twilight alls...kanske för att två killar slåss om en tjej som i Twilight..men som att Twilight är den första filmen där två killar slåss över en tjej, herregud. Filmer får 2,5 kebabtallrikar av 5..de va bra men skulle inte orka se den igen. Så bra var den inte. Extrapoäng för söta kilalr och Gary Oldman! ;)
Sen såg jag Fight club också eftersom min kompis har tjatat så mkt på att jag e konstig som inte har sett den. Så NU har jag sett den och den var skit bra, så om du inte har sett den måste du se den!! Den får 4 kebabtallrikar med extra kebabsås av 5 ;)

guten morgen bitches

God morgon alla söta, idag är det en seeg lördag morgon med regn och moln. Väntar på att saturday night live ska börja klockan tolv sen ska jag se på red riding hood om det har laddats klart, nowadays går allting på min dator så jääävla seeegt!!

söderköping med nv3d ;)

Idag drog hela klassen till söderköping tillsammans för att typ ha en sista dag tillsammans. Först drog vi till lövstad slott o hade en guidad tur genom slottet, det var lite intressant men ändå inte så intressant..o hon guiden gav mig en bitchblick när jag tappa mitt päron på gården XD sen drog vi äntligen därifrån och åkte till söderköping ;) Där åt vi lite glass, jag och Amina tog den billigaste glassen, 35 spänn jbt ;) som man fick en vindsnurra med som vi lekte med hela tiden. Sen stod vi där ute vid bryggan och Erik försökte putta ner Hannah i vattnet..hahah det var skit roligt fan XDXD Efter det drog alla tjejer till glitter och checka in deras rea, jag köpte två fett snygga halsband:p

Scream 4 (n)(n)(n)

Kom hem nyss va hemma hos eminem och såg på scream fyra..filmen är inte ens värd en etta..så jääävla dålig film att det inte är sant. Ville bara säga det nu ska jag se på de två nya avsnitten av south park, bye bitches c u 2morow ^^

sjuk :(

Idag drog jag till skolan även om jag inte var tvungen (fuck vad stark jag är) oså är jag förkyld också, ännu mer styrka till mig!..jag hade glasögon så jag såg ut som en lärare idag, fattar inte vrf men alltid när jag sätter på mig mina glasögon ser jag 10 år äldre ut och 50 iq poäng smartare..IAF..! Hade samhällskunskap då, gick bara för min lärare sa att han skulle ta det personligt om jag inte kom, hahaha xD Vi hade typ en musikquiz tävling om oss i Nv3d. Han spelade upp en låt så skulle man komma på vem i klassen han socierar till. Jag och mitt lag var skit dåliga haha, det va så jävla svåårt XD När han skulle accosiera till mig så spelade han upp Molitva - Marija Serifovic hhaha :pxd Den va inte ens svår :p

Men nu ska jag ta nått litet att käka, kanske en macka med sylt, och se på de nya south park avsnitten..senare blire kanske volleyboll på trädgårsföreningen med Emina och lite till folk :) Goodbyyee!! :D:D


I'M FREEEE

I'm freeeee from schooool, har inga fler lektioner och inga fler uppifter, ska bara softa nu fram till studenten :D Idag var också den sista dagen jag hade hemspråk i hela mitt liv..!! Asså så stört att jag har haft hemspråk ända sedan jag var typ 5 år gammal..o nu ska aaaldrig mer ha det..:p känns skönt med sentimentalt ;p
Längtar FETT mycket till BOOOSSNIIIIEEEENNN!!!!! Only 29 dagar kvar  tills jag är bosnieenn :D;)

I dragged my ass to school today

Jag tvingade min stackars trötta kropp upp ur sängen klockan 8 imorse för att komma i tid till historian som började 9.30...när jag kom till skolan visade det sig att vi hade historia klockan 8.10..och efter det hade vi religion då vi snackade betyg...sen hade jag såååååå ont i magen på mentorstiden att jag drog o käka med jackie chan och eminem..sen väntade jag på att svenskan skulle börja för jag skulle hålla ett tal, men hon sa att hon jag inte behövde göra det eftersom hon redan hade underlag för ett betyg..så väntade jag på emina efteråt när hon skrev på sin religionsuppgift..sen började brandlarmet tjuta..sen drog vi till hemspråk för att olga sa till oss att vi måste komma idag, sen säger hon att jag inte behövde vara där för jag var klar med allt o sen drog jag hem...moral of the story: världens ONÖDIGASTE dag och jag borde stannat i min säng!!

24 Maj 2011

Varje gång jag skriver datum på rubriken så måste jag kolla vilket datum det är, jag vet aldrig vilket datum det är, om jag såg gårdagens datum och dagen före den osv osv..sämst är jag. Men iaf..till dagens berättelse..hade inga lektioner idag woohoo :D eller egentligen hade jag det men orkade inte gå *busig* hahahahha xd..så fult ord busig är.
Jag och Emina stack till stan och käka på kebabbaren, det var så gooott och det var såå länge sen jag åt kebab så jag var glad :D Sen var vi o kollade på lite kläder och skor. Fanns inget fint, vafan har hänt asså förra året va det fett snygga sommarkläder och skor nu är allt bara skit. Astråkigt..! Kan inte hitta ett enda bra par, eller joo det gjorde jag för ett tag sen på en hemlig skoaffär som ingen får veta att jag var där..i think everyone knows wilken affär that is...iaf...dem kosta 250 spänn men jag hade bara 200 (fattiglapp) så jag kunde inte köpa dem då. Så kom jag tbx idag och de hade bara 3 par kvar och alla var i storlek 40. Jbbbggg...!!
Sen drog jag hem och såg på Angus, Thong and Perfect Snogging..en brittisk tonårs film, ganska rolig..med Aaron Johnson mmmmmmums :D Sen såg jag min nya favoritfilm Easy A...asss bra film om du inte har sett den än se den NU! Sen ville jag se Kick Ass (Aaron Johnson igen ofc♥) men jag hade den tydligen på den brända datorn så jag blev tvungen att ladda ner den till den här stationära..så nu sitter jag här o väntar på att filmen ska laddas ;)

23 Maj 2011

Hejj!! Det känns så jävla bra att jag nästan inte har ett enda skit att göra i skolan. Alla klagar på att dem har massa grejer men jag har bara två fjuttsaker som e skit lätta så de e sooooft :D Idag gick jag till skolan vilket var det onödigaste jag kunde göra. Hade typ bara historia på förmiddagen men jg kom exakt efter att lektionen hade slutat så...haha onödigaste XD Käka lite mat sen satt jag ltie vid datorn i biblan. Just nu väntar jag tills det nya big bang theory avsnittet har laddats, det tar sånn jävla lååång tiiid!!! Fattar inte vrf men mitt internet har blivit extra segt på senaste tiden, och när jag försöker ladda ner en film står det typ time left: 1 w 3 days man ba ååååhhh skjut mig!!! Fattar inte vad som händer..
Bara en vecka kvar i skolan, fast egentligen har jag bara historia och svenska och måste egentligen inte gå men ändå :) Oså äre bara 2 veckor kvar till STTUDENTEEN ;D:D:D

Update..

Hej igen ;) Tänkte skriva av mig lite innan jag motvilligt börjar skriva på min svenska vetenskapliga rapport ...saaaveeee meeee..!!! Iaf..Igår väcktes jag klockan SJU PÅ MORGONEN av ett zigienarbröllop utanför mitt hus. Tusen bil står och tutar och spelar fett hög musik. O asså det var inte bara musik, utan det var ucking den grovaste basen jag nånsin kännt i hela mitt liv. Asså jag bor på tredje våning i byggnaden..oo jag kände musik..asså om jag vore helt och hållet 100% döv hade jag ändå blivit störd, för det var så grovt. Iaf..sen efter 10-15 vare slut...sen kom dem IGEN klockan åtta..asså jag svär jag ville döda någon/något!! Feettt irriterande..!!! Iaf..jag fixa ett bloglovin konto oså så glöm inte att följa min blogg med bloglovin;)


sinoc sam, sinoc sam pola kafane popio

Heej!! Igår var jag ju som sagt ute med Emina på stan. Vi tog en drink pa 55an o satt o snacka lite skit. Det var inte lika många ute som vi trodde att det skulle vara så det var inte så himla kul. Oså ringde jag och störde Matilda och väckte stackars Hannah när hon sov, om ni läser det här förlåååt (a)(a).

Sen drog vi till NH, betalade 100spänn för att komma in oså var det typ 2 pers där inne eller nåt, så jäävla dött. Säkert några töntiga kårmedlemmar på universitet bara för att det kostade typ 30 spänn för dem.

  • Note to future self: Bli kårmedlem ;)
Sen gick vi ba runt lite o träffa mubbe o några av hans kompisar, gick till Plaza där det också verkade vara skit tråkigt. Kanske för att vi kom lite tidigt men ändå fan. Så gick vi o käka (gissa en gång vart)...sen drog vi tillbaka till NH och dansade lite..och sen drog vi hem ;);)


Hemma hos Emina

Lilla jag (a)

Söta Emina på 55an


the day the world ended...??

hej alla söta, jag e hos emina o väntar på att hon ska fixa sig o vara lika sexig som jag (även om hon inte kan ;) ) vi ska dra ut på stan för att fira att världen inte gick under, hejdåå<33

Jorden ska fan inte gå under!

Vad är det här jag hör att världen ska gå under? Den ska fan inte gå under det e bullshit. Om den verkligen går under så betyder det att jag kommer få MVG på min samhällsrapport jag skrev klart idag. Bara för att det var i onödan! Jag måste hinna med massar saker innan världen går under hallåå..!!

  • Ta studenten!!
  • Se dn nya Harry Potter filmen!!
  • Åka till Bosnien
  • Börja på universitetet
  • Ta examen
  • Renovera min nya lägenhet
  • Skriva en bok som säljer för flera miljoner
  • Sälja min lägenhet och köpa ett hus vid sjön med min man Shia Labeouf
  • Få barn..
  • få barnbarn
  • och till slut DÖ
Nu är jag redo för att världen ska under ;)


muscharnaaa ;-{D



Studentskivan började med middag på NH. Man fick kött och nån sås oså och alla höll tal o pratade skit mycket och fick olika uppdrag som de skulle utföra under kvällen. Sedan blev det nån konstig efterrätt med goda bär och nått konstigt vitt..jag var inte helt säker på om jag ville äta upp det där. Efter middagen så drog jag, Hannah, Hanna, Sandra, Sophie och Amanda till Yngves ist och de drack lite oså, vi tog lite fjortiskort och bartendern kom fram till oss och bad oss att tysta ner oss lite. Så vi drog tillbaka till NH o shejkade loss..:)

18 Maj 2011


Heejj bloggen, idag äre ju onsdag o jag e feeeett stressad asså!! Här är mitt helvete:

  • Samhällsrapport, 8 sidor -> fredag har bara skrivit en sida
  • Religionsuppsats, 3 sidor ->imorgon har knappt skrivit en sida
  • Historiauppgift -> nästa onsdag
  • Svenska C rapport, 2 sidor ->Söndag
  • Svenska C tal, vet ej tills när jag har det..och har inte ens börjat än
Kiiiilll meeee...oooorrkkkaaarrr iiinteeee viiilll bara taaa stuudeeenteeennn!!!!!

Okej nu ska jag inte klaga mer, ska se det nya avsnittet at How i met your mother..good bye ;);)

svaka meni cast!

Heejj sötisar..!

Imorse vaknade jag o va skit trött med största huvudvärken, åt ägg och skinka o sen ladda jag upp bilder från igårkvällen studentskiva på NH på facebook. Och precis som många så hade jag ingen skola idag, hade egentligen utvärdering men...kom igen..det var säkert bara stackars Erik som var där tillsammans med Lena. Men jag, som är så grym, gick till skolan äändåå för att skriva till samhällskunskap</3 Svaka meni cast!!. Jag är så jääävla stressad den här sista veckan, har en-två uppgifter i varje kurs och det känns som att allt hänger på det..eftersom jag ligger o väger mellan två betyg i varje kurs, förutom historia då. Satt i två timmar i skolan och skrev knappt en hel sida om mänskliga rättigheter..lite dåligt men jag gjorde NÅT iaf!

Får snart ta och ladda upp lite bilder på studentskivan, men nu väntar jag på pannkakor och family guy..hejdå så länge ;)


STUDENTSKIVA :-{D



oohh, you touch my tralala

God morgooon! Vad tycker ni..påminner jag om någon eller? :p

Har haft en skön sovmorgon, ingen IV längre<3, o snart drar jag till skolan och har historia. Men jag lovar er att lektionen säkert är inställd..bara för att jag kommer till skolan. Every freakin' time! Ikv äre ju studentskiva då, ser fram emot det :) Vi borde haft disneytema istället för mustachtema men ajjaaa..det blir säkert kul ändå :D Ska dra mig till skolan nu då..hejdå sötisar have a greeaat day :p


heej :)

orkar inte klaga i min blogg längre men asså..seriöst...azerbaijan? den va OKEJ men den borde inte vunnit. Fan hellre Eric Saade över dem. Tycker Bosnien borde kommit mycket högre upp :p


If you take this life from me today
Tare it up and bury me away

For just one two .. three songs of mine,
Hundred worries of mine
Your love, your love in rewind.



söndag morgon

GOD MOOORGOOOON!!!

Life is a book and you gotta read it

Längtar till o se eurovision ikv, hejar så klart på Dino Merlin för Bosnien & Hercegovina och Serbiens låt caroban. Inte för att låtarna är speciellt bra, utan för att de e mina hemländer, mora se ;) Tycker faktiskt att Dino kunde gjort något tusen ggr bättre, han e fan legend. Och hade hans låt varit på vårt språk hade det varit mkt mer känsla i den. Men den e helt okej ändå :p Serbiens låt e också helt okej, men vrf måste Goran Bregovics familj skriva varenda låt som är med i serbiens melodifestival? Det blir ju ingen blandning alls..skit dåligt tkr jag. Även om Bega också är legenda :D Fan våra låtar på eurovision var så jävla mycket bättre för flera år sedan, Joksimovic med Lane Moje, Hari Mata Hari med Lejla..Marija Serifovic med Molitva, Regina med Bistra voda..och Tose med Life. Fan Tose var en riktig kung asså <3 Så jävla mycket bättre musik, med äkta känslor!
Såklart så hejar jag på Sverige med men vafan...så jävla dålig låt, okej om det var junior eurovision song contest men det e ju inte dt XD Faattar inte vrf Sverige skickar så dåliga bidrag varenda jävla år!?


Fredagen den 13de..Maj 2011

Heejj..den här dagen har inte varit så speciell egentligen men jag har lust att skriva ändå so here it goes ;)

Har varit på dåligt humör hela den här veckan så dagen började inte så himla bra egentligen. Hade svenska C på morgonen men vi hade bara eget arbete, skrev ner lite skit om the inconvenient truth osen va jag klar med det :p Sen hade vi samhällB från 9.40 till 12.10, också eget arbete men vår lärare kommer iaf till skolan, inte som dem andra lärarna -.- Under 2 timmar och 30 minuter skrev jag 5 rader på min rapport som ska vara 6-8 sidor lång..men ändå så känns det som att jag gjorde något bra idag. Efter lunchen drog jag till ljunkan för att ta reda på vilket betyg jag fick i trafikant utbildning, MVG blev det ;) Woohoo :D Nu ska jag dra o kolla på Family guy medans jag väntar på att det nya avsnittet av Modern family har buffrat..det tar så jääävla lång tid asså!


Jag vet att jag är sen men...


..jag älskar den här låten :)

Nestali su dobri ljudi..uzeo ih Bog..


-

HAHAHAH XD

Ny design..

Okej så nu har jag tröttnat på min gamla design som jag designade helt själv (drf den va ful). Jag försökte ändra den själv men den blev inte riktigt snygg ändå så jag körde en Ngan-style...ladda ner en färdig design. Egentligen tkr jag de e lite tråkigt men vem bryr sig nu.. :p den e fin ändå :)

10 Maj 2011 - Volleyboll <3

Först vill jag säga att jag fortfarande inte har kommit på vilken låt det är jag har tänkt på ända sedan i lördags.

Idag var det skit varmt här i lkpg, 21 grader stod det att det skulle vara. Och då ska man ju så klart dra till trädgårdsföreningen och spela volleyboll. Vi spela ända från halv 2 till klockan åtta..när jag kom hem var jag 2% människa och 28 & sand jbt. Tog på en gång en skön dusch så jag blir ren och luktar gott och inte äcklig sand. Fett skön dag, har dock inte ätit så mycket idag, bara lite dzem och sen hamburgare med Emina och Facko. Nu ska jag gå o äta hoppas vi har lite gulash eller nån serbisk gryta hemma :)

Tyvärr är jag inte en människor som tar kort på allt jag gör i mitt liv, så ni får nöja er med lite text hehe :p

Hejddååå :p<3

Say na na na na

Hejsan, jag har suttit här på min röv sedan jag kom hem klockan fyra och försökt hitta en låt jag och sjöng hela tiden. Det enda vi sjöng var say na na na na..oo jag trodde det skulle bli lätt att hitta den riktiga låten, men bajs heller! Det e fucking omöööjliiigt!! Jag kan melodin på låten men det enda jag kan från refrengen e say na na na na. Ngan garvade åt min pain men sen ringde jag henne och nynnade melodin till henne, så nu är hennes hjärna också fuckad med den låten och hon vet inte heller vad det är för låt! MoahHAHA!! Det enda jag vet är att det är en gammal rock låt, och en del av refrängen går say na na na na..om du vet vilken låt jag tänker på hör av dig PRONTO!!

Jag ska hitta den här låten om det så är det sista jag gör!!

Mitt studentplakat :p

Den här bilden valde jag och förstorade till mitt studentplakat. Jag gjorde det på expert och det blev bara 200 kr, billigt e bäst! Nackdelen är bara att det är oranget på kanterna...eftersom expert e oranget..och man måste klistra fast bilden och skriva text själv på själva plakatet. Och jag skriver ju så jävla fult och det kommer bli SNETT åååhhh..får damp! Men för alla som tkr om att pyssla och shit så kan ni ju göra det där, det positiva är att plakatet är mycket finare än dem där alternativen man fick i brevlådan som man fick välja mellan. Oså var dem typ 50 spänn dyrare :p

Sitter o pluggar ute vid biblan med haris....

photo0702 (MMS)

Sitter o pluggar ute vid biblan med haris. Fett varmt o skönt:)


Ultimate Dog Tease


Hahahah så jävla sööööt hund :D

Fredag 8 Maj 2011

Idag hade jag skön sovmorgon men var ändå tvungen att gå upp tidigt för att plugga på historiaprovet jag hade idag. Det gick väll gaaanskkaa...njjjaaa....bra..vet inte riktigt :p Ber till Gud att inte få G, vise mi se popelo na glavu koliko sam G dobila. Cyklade sedan som en idiot till ljunkan på IV-valet..när vi inte ens har IV idag. FML! Sen kom jag hem och vilade lite hihi :) Köpte också biljett till studentfesten nästa vecka där vi ska ha disneytema och jag ska vara mimmi pigg hehe :D

HAHAHAHAHAH


Valborg 2011




Gillar att mitt huvud inte syns på den första bilden :p Men jag är för lång och jag vill visa skorna också så huvudet får ju gå bort då haha :p

Igår var det ju vaaalbooorg dåå..var hos Matilda och grilla med tjejerna från klassen. Vi åt grillat kött (jag åt hamburgare som gick sönder hela tiden) och drack och spelade lite charad och lyssnade på musik. Asså jag visste inte att jag är så jävla dålig på charader..fan kan ju knappt svenska hahaha XD Neee jag skoja :p Men jag är dålig på att förklara, jag skulle förklara kyrkogård, hur FAAAN ska man beskriva en kyrkogrd med händerna bara?XD OMööööjliigt!! Konstigt nog så fattade SAndra, antingen är hon en tankeläsare eller så suger alla andra som inte förstod. haha skojja..i kid with love. Sen drog vi till NH då, jag och Hannah gick i förväg och flummade runt i NH ensamma utan tjejerna :p Sen blev Hannah utslängd för att hon hoppade över staketet till uteserveringen, skit tråkigt fan :( ..annars var det en jätte trevlig kväll :) Värt 100 spänn;)

RSS 2.0