šopiing!

Idag har jag varit i ikano och shoppat med mina föräldrar. Jag försökte hitta en nyårklänning. Alla klänningar var antingen storlek 44 eller hade puffar på axlarna och jag hatar deeet!!! Jag köpte tre linnen och en oversize tröja på bikbok men jag ska nog lämna tbx oversize tröjan för den bara hänger på kroppen fett fult. Ser ut som att jg har en soppåse på mig jbt. necu to! På dinsko hittade jag svarta pumps för 100 kr på rea så dem köpte jag :) tur att jag inte köpte dem andra pumpsen för 300 som emina skulle köpa. Men dem här är också fina, plus att jag fick 10% rabatt på dem :) Skit snygga är dem, hoppas jag kan gå i dem bara hahahxd äsch dt blir nog bra!




Julmiddag med familjen

Det var ganska trevlig julmiddag i år, jag hade städat lägenheten och bakat tsm med mamma medans marija lagade mat :) Först var det kalle anka som vanligt, sen julmiddag och sist julklappar :D Jag fick bara ett par skor från min syster, marija fick jätte många presenter men det var bara för hon köpte till sig själv och sen slog in dem. plus atthon fick en Babyliss iCurl från mamma och pappa. men det var bara för att hon ville ha en, jag har inte önskat mig någonting från mamma och pappa än. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha än, det måste vara något jag behöver men kommer inte på något..jag köper ju liksom själv dt jag behöver..aja..får väll säga åt dem att ge mig pengar ist :)


såhär mysigt var vårt julbord :)


såhär söta är mina skor, och vår persiska matta i vardagsrummet

En uppsats om Kon

Ni bara måste se den här videon! Det är en man på rix fm som läser upp en uppsats en mellanstadie elev i Sverige har skrivit om kon. Den är såå jääävlaaa rooolig jag grät när jag lyssnade på det ni bara måste lyssna på den! Ni måste!



Mellandagsrea shopping

Idag är det annandagjul och det betyder som vanligt att den grova mellandagsrean börjar! Jag har aldrig gått på mellandagsrea för jag har alltid sovit istället och jag hatar att shoppa när det är så mkt folk, men idag bestämde jag mig för att gå för första gången och jag tänkte gå med emina men sen var hon tvungen att jobba så mina föräldrar åkte utan mig..så nu får jag underhålla mig själv här hemma och kolla på dubbad harry potter film. får väll gå imorgon då, fan..orkar inte vakna så tidigt imorn igeen :(

men min mamma hade iaf köpt tre tröjor och en jacka typ på stadium. Sen hörde jag att min syster köpte två shorts också så jag kanske kan använda dem hihiih.


Juldags fest!?

Idag är jag riktigt sugen på att festa men jag pallar inte ge fucking 250spänn för inträde på jävla pitch black vem tror dem att dem är? aldrig! hade hellre åkt till örebro nu men har ingenstans att sova där eller nåt bra sätt att åka dit för alla tåg e typ inställda pga av snön..surt. får hitta på någonting annat ikväll ist. Harry potter e ju på teve. nu kollar jag på happy feet haha shit vilket action asså, han pingvinen bara hoppa upp och tog fisken ur munnen på fågeln. God jul!!


nu är julpyntet uppe

Nu har vi äntligen pyntat julgranen, just in time till julafton som är imorn :) Känns som att vi är den sista familjen som har pyntat sin julgran. Jag fick göra allting själv och den blev snyggare än ever. Sen ska marija göra knäck och jag ska göra cupavce med mamma :) mmmmmm kmr bli så gott! och emina ska inte få en enda cupavce mohahahha! :) På söndag blir det att shopping på mellandagsrean ska köpa en massa skit till mig själv som jag kanske använder en gång :) hejdåå :p


såhär vacker blir julgranen när jag pyntar :) erkänn fint? vill öppna alla presenter nuuu

julavslutning + klassfest :)

Igår var berzans julshow i konsert och kongress. Det var bra fast det var inte så många som uppträdde detta år så det var inte lika kul. Vår klass och alla andra NvSamare hade en show också. Alla gick upp på scenen och hannah o louise o dem där som kan sjunga sjöng i mikrofon medans alla andra stod som idioter i bakgrunden, hah :) Sen var det en fett grym IVIK-kille på piano asså omg jag blev hypnotiserad! Så jävla grym kille, han bara spelade på som fucking Mozart utan några noter eller nåt, helt utantill! Så jävla grym!! Otroligt, helt galen kille.

På kvällen samma dag så hade vi klassfest i Skäggetorp. Ganska trevligt med mycket lekar och tävlingar. Min grupp var bäst vi vann tror jag. Isak var roligast på limbotävlingen! XD


Skulle du hellre...?

...gå runt naken i ett köpcenter, eller i skolan/arbetsplats?
Omg den här är riktigt svår, vill helst inte vara naken någonstans. Men eftersom jag känner de flesta i skolan och man kommer se dem varje dag, kanske det blir mindre pinsamt om man går runt naken i ett köpcenter. Jag antar att det är ungefär lika mycket personer både i skolan eller på ikano.

...vara psychokinetisk eller psycotelepatisk?
Jag skulle LÄTT vilja kunna röra på föremål med tanken det vore hur kul som helst. Behöver inte prata med nån genom tanken :p Så jag väljer kinetisk.

...vara en nörd eller en sportsfåne?
Hmm..jag känner att jag själv är typ hälften hälften av de båda. Men jag skulle hellre vilja vara en sportsfåne :)

...vara oövervinnlig eller osynlig?
Jag skulle vilja ha kraften att kunna göra mig osynlig, eller ha en sån där osynlighetsmantel som Harry Potter. Men skulle inte vilja vara osynlig för resten av mitt liv.

...ha förmågan att teleportera dig, eller förmågan att resa i tiden?
Den här är sååå svåår för båda är så coola! Jag kan verkligen inte bestämma mig, men jag får ta att kunna teleportera mig :)



Narnia <3

Nu har jag sett den andra filmen om Narnia och måste säga att även om den är bra så tyckte jag att den första filmen var bättre :D Ska dra och se trean med Dzeni i helgen, längtar verkligen! Vet inte varför jag alltid trodde filmerna var dåliga fast jag inte hade sett dem? Aja, man ska inte döma någon efter utseendet. Don't judge the book by its covers som man säger :p Men lite synd att Peter och Susan inte kommer komma tillbaka till Narnia. Det är ju Peter som e söötast :D


Dagens outfit - 19 December 2010


Månförmörkelse på tisdag!

Läste nyss på Aftonbladet att det kommer bli en månförmörkelse väldigt tidigt på tisdagmorgon. Jag är väldigt ivrig nu! Lätt att jag ska se den, det står på Aftonbladet att månen kommer gå under jordens skugga i Skåne 8.40 på tisdag morgonen och man kan se den i 15 minuter efter det i Stockholm. Ju längre upp i  Sverige man bor deste längre kan man se den. Här i Linköping kanske vi hinner se den i typ 5 min men jag ska lätt gå upp för att se den!

Älskar naturliga fenomem och extrema väder! Jag hoppas jag får se en solförmörkelse även om man inte ska kolla direkt på dem, norrsken, meteorregn(heter det så? jag översatte bara direkt från meteor-shower) och en tornado skulle jag också vilja se.  Hmm..man kanske ska plugga meteorologi?

Jag älskar när det åskar :)


Jeg kan prata denskaaa..

ja flega rouunt, jek vert ej ver jeg höer til..ye..enui troni byjjee.. ja, det är precis så danska låter. Ändå gillar jag natteravn men det var länge sen jag hörde den. efö lenge har je vare natteravn öoiööbgjdfäöoöö..jätte bra utal vlacca, jättefin sång röst också fortsätt du kommer bli nästa RIJANA(rihanna som mamma säger) och så kan jag dansa som bejons också (h)
man kan se att jag är lite kines också, yeah >.<

hur gör man något ogjort?

Hej alla fans, det kändes som att det var dags igen att berätta lite om vad som händer i mitt liv.

Idag hade jag delprov i Matte D. Det var depress. Gick inte bra. Du vet hur det är när lärare ger en jätte lätta övningsprov så tror man aa men nema problem det kommer gå fett bra men så kommer de med en massa skit grejen man aldrig sett i hela sitt liv. Så var provet. Aja..så jag och emina bestämde oss för att gå och tröstäta på pizzeria Mamma Mia, det var god pizza..men det gick inte att äta. Jag är tvärtom tror jag, när jag är ledsen så är jag inte sugen på mat. Mat representerar lycka och när jag inte är lycklig kan jag inte äta :(

Nu är också fett irriterad för jag uppdaterade till den nya facebook-profilen och jag är inte nöjd. Tycker inte den är bra. Fan..hur gör man något ogjort? Vill ju inte ha den den e fuuul ko me je natjerao da ga uppdateram!?


RSS 2.0