27 Nov 2011

Heejjj..hade en jätte trevlig kväll igår på Eminas födelsedag, mycket mat och dricka och trevligt folk är aldrig fel :) Ville bara gratta Eminem här i bloggen också, grattis ljubavi ha en as bra dag! :)


Jag och Marija igår kväll

Hej kära dagbok

Imorgon fyller Emina år men idag ska jag på hennes kalas, o vi ska äta tårta och öppna presenter och leka:) Hihihi :) Kom hem nyss från ikano, var där och gjorde lite ärenden åt mig själv och marija..bla and köpa Snabba Cash till Marija. Fixade present till eminem och köpte en massa skit till mig själv :) Jag lyckades hålla mig till inköpslistan och kollade inte alls på några kläder, så stolt över mig själv :) Måste verkligen börja med budget och sånt..fan pengarna bara försvinner SHOOFF!! Aja..tråkigt och onödigt inlägg is now over :) Hejdååå ;)
Jag och Marija på eminems födelsedagsfest förra året ;p

sjuk + plugg

Idag äre onsdag vilket betyder att jag inte har några lektioner, men jag måste ändå plugga plugga plugga. Men jag orkar inte för jag e sjuk sjuk sjuk..eller egentligen mår jag lite bättre nu men imorse var jag döööd. Vill egentligen spela sims men det får jag inte göra, så jag har klistrat fast mig vid 9gag istället. Fan man kommer aldrig bort därifrån!! :(  Jag vet att allt det här är onödig+tråkig fakta men jag hade barra lust att uppdatera mig lite..hejdåå :)

OMG TWILIGHT IS SOO FUCKING AWESOOMMEEE ^^

Naee den var inte så bra att den förtjänar en fjortisrubrik..men den va faktiskt ganska bra. För er som e här för första gången o inte orkar läsa mina tidigare inlägg..för att göra en lång historia kort: jag såg den nya Twilight filmen på bio. Eftersom dem tidigare filmerna bara har varit dåligare och dåligare så ville jag egentligen inte se den här..men aa jag såg den ändå tyvärr. Den här var faktiskt ganska bra måste jag säga ;) Förrutom att Kirsten Stewart är en så jävla tråkig skådespelerska det är inte ens sant. Asså hon ser verkligen förstoppad ut hela tiden..det är det enda jag har att klaga nu. Men nu när hon har fött ett barn och blivit en vampyr kanske hon visar mer känslor..aja vi får väll se.


Please Kirsten, control your emotions!!


para..para..paradajz!

paradajz betyder tomat på serbiska ;) just so you ickejuggar fattar skämtet i rubriken..ANYWAY!

kommer inte på något viktigt att skriva..förrutom att jag måste hålla med Justin Bieber lite..NEVER SAY NEVER! Jag vet inte om jag har berättat det här förrut, men varje gång jag säger att jag ALDRIG ska göra någonting..så kommer det absolut hända 100%. Jag lovar det är sant. Let's check the facts, shall we? I nian när jag skulle välja gymnasium ville Emina gå på Berzan men jag ville ej det, och jag sa att jag aldrig kommer gå på berzan, OVER MY DEAD BODY! Vad hände? Joo..jag gick på Berzan..alla tre åren. Fact number dos..När jag skulle välja estetiska ämnen sa jag att jag över min döda kropp kommer välja musik för det är såååååå tråkigt. Vad hände? Joooo jag gick musik på estetiskt val -.- FML! Sen finns det en massa andra bevis också som jag inte kan dela med mig så öppet..men NU när den nya Twilight filmen kom ut sa jag: pssshhh jag kmr vara den enda i Sverige som inte kommer se den filmen. Och vad hände? Joo jag ska gå o se den imorn på bio. Så där har ni det..om ni säger aldrig, så kommer det hända helt säkert! Så lyder min förbannelse iaf. Men en sak är säker iaf..jag ska ALDRIIIIG gifta mig med Orlando Bloom eller Shia Labeouf! Ingen fucking chans asså...NOO WAAYY.............and now we just wait ;)

Jag vet att rubriken inte har något med texten att göra så låt mig förklara: jag lyssnar just nu på Paradise - Coldplay. Grymt bra låt asså ;)


16 Nov 2011

Sitter just nu o lyssnar på skön juggemusik, vi har tyvärr inget gott att äta hemma, förrutom Digestive. Det är ingen sötsak! Jag accepterar det inte! Okej det räcker med bullshit nu. Idag var jag på en förskola för att skriva min vetenskapliga rapport. Barnen var så himla söta och alla ville att jag skulle sitta bredvid dem haha. Oså kalla dem mig fröööken fröökeen! Fast jag typ bara satt där haha :p Det var kul att leka med dem också, fick inte damp eller nåt. Jag tror jag tolererar barn lättare än vuxna..för om ett barn inte kan eller förstår något eller är jobbiga. Då kan man förstå att dem bara är barn dem vet inte bättre. Men när en vuxen beter sig som en jävla idiot..då vill man bara slå till dem, i ansiktet, med en stol. Så nu tror jag jag vet ungefär vad jag ska inrikta mig i sedan i arbetslivet.

Föresten så visade jag en bild från 9gag till en kille för någon dag sen. Han dog av garv o så kollade han vidare på hemsidan, han sa att det var roligt o skulle kolla lite oftare. Han tror säkert jag gjorde en "snäll" sak som visade honom 9gag men han har ingen aning att jag tog hans själ!! Mohhahahaha. Måste få över fler på the dark side (6)


11 Nov 2011

Nämej Helooww..idag är det 11/11/11, det magiska datumet. Vet inte hur magiskt det är egentligen, det betyder nog ingenting det är bara ett coolt datum tkr jag. Tänk dig dem som föds idag, deras personnummer blir ju 111111, o tänk dig om en av dem får typ 1111 som fyra sista siffror. ;p Det kanske är Messias..:O:O:O:O:O Hhaha skojja..men det är säkert några stackars människor som letar efter "fakta" i bibeln och koranen och toran för att se vafan 111111 betyder.

De hade till och med pyntat i bussen jag åkte med i morse dagen i ära..eller jag kan bara gissa att det var för idag. Finns ju ingen annan anledning..eller??

Förresten när är Fars Dag? Har det redan varit..jag tror det..men jag köpte ändå en present till min farsa. Han blir nog glad..han blir glad för allt. Förrutom när jag kör bil för då dampar han på mig bara...

Idag fyller också Renate år och ikv ska jag dra till Nkpg och fira hennes 20 års dag :)

I'm never drinking again!

Fan dagen började så jävla dåligt idag, kan inte ens beskriva vilket dåligt humör jag är på just nu. Missade bussen och nästan tåget också med några sekunder bara. Måste skriva en note till mig sj; Vladica..drick inte en hel stor cola på mcdonalds mer..min mage sprack efter det asså. Var bara 2 timmar i skolan idag..känns så jävla onödigt att jag sprang som en jude till både bussen och tåget imorse. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu..ska se på A Very Potter Sequal igen och efter den ska jag se HP7 del 2 eftersom jag bara har sett den i cam-kvalité vilket suger bajskorv. Ska dra mig nu..hejdåå :)


tråååååkigt

omg jag ser naken ut..jag har faktiskt en tubtop på mig


Did you get my text? - Well you didn't text me back

Hejj allihopa, nu när jag är på bra humör igen tänkte jag uppdatera min blogg med lite random skit text :p Förra veckan fick jag veta att jag fick IG på HEL-tentan, men nu har jag kommit över det eftersom 36% av alla som gjorde tentan denna termin failade..så jag känner mig liksom inte helt sämst på ett speciellt sätt..utan mer sämst i grupp :) I ett kollektiv..if you will ;) I fredags var jag ute på krogen med Ajla och firade hennes födelsedag, träffade lite folk oså hade en trevlig kväll på stan helt enkelt..hmm let's see vad kan jag skriva om mer? Det som gjorde mig extra glad idag, what made my day actually..var en liten teater jag såg på youtube. Jag tror att den är från 2008 så den är lite gammal och jag känner mig som slowpoke för jag upptäckte den idag. Den heter A Very Potter Sequal och är en parodi på Harry Potter :) Ni måste klicka på länken och se den den e skiiit rolig! Skönaste personen var lätt Joe Walker som spelar Umbridge..fan he really made my day :)


,.

Aa det verkar som att jag blev underkänd på HEL-tentan då. Fan blir verkligen deppig när jag ser allas statusar om att de är godkända. Nästa vecka får man hämta ut sina tentor och se vad man gjorde rätt/fel tror jag. Jag hoppas att jag gjorde fel på exakt allt..för då äre inte lika synd att faila. Asså tänk om jag hade typ ett poäng ifrån G eller nåt sånt det är ju ännu värre. Så om man ska faila så ska man faila grovt! Annars är det ju bara synd om en.

fältstudie #2

Egentligen har jag inte tid men ville bara uppdatera mig lite snabbt..idag hade vi en fältstudie och jag var på hand- och plastikkirurgiska kliniken på US tillsammans med Anna. Vi fick träffa en patient och sen kollade vi runt lite på avdelningen vad som finns där osv..:) Vi fick göra egna ortoser för händerna och testa handterapin dem hade. Då man la handen i något vatten som var som stearin..så man fick en massa stearin liknande skit på handen, det var skit coolt och skönt :) Men aa jag minns inte så mkt nu..hehe hejdå hare så bra jag ska gå och äta SARMA nu ;)


RSS 2.0