åååååååhhhh

Imorn äre skooolaaa, det är kul på ett sätt - kul att vara ute och träffa människor oså, håller på att dö i min instängdhet här. Speciellt när det e såååå kallt ute :( Men tråkigt också för....vem fan pallar gå till skolan egentligen? Men imorn är första lektionen trafikantutbildning....ända borta i ljunkan, asså jag pallar inte med jävla ljunkan igen ÅÅHHH!!! Men ska bli kul att lära sig trafikregler woohooo..:) kan ju vara bra att veta kanske? Hoppas det inte blir sånt där att man ska plugga mkt och skriva prov och uppsatser..palla det. + att jag kmr vara den enda trean där..lame.

Hade en konstig dröm inatt..eller den var ganska cool ändå:p Jag drömde att jag gick på LiU oså..så träffade jag alla människor i mitt liv som jag typ hatar och inte vill träffa. Oså hade linköpings och norrköpings universitet ett eget gemensamt café och där typ hängde alla och hade kul. Fast skolorna såg ut som skäggetorpskolan och alla lärarna var mina lärare på berzeliusskolan. Fast det var linköpings universitet..:p Så när jag vaknade längtade jag till att börja på universitetet haha, men fan det kanske e mkt roligare vad vet jag.


vladica can see into the fuutuuureeee

aboo = fyfan
aboooo jag börjar bli förkyld fyfaaann..inte nu när skolan börjar snart igen :( depress :(:(
nu sitter jag och kollar på garfield 2 på tv haha..men snart börjar top gear ska se på det ist ;) vet ni nått sätt man kan stoppa en jävla förskylning eller?? det konstiga är att jag drömde inatt om att jag blev förkyld..och jag var as förkyld asså kunde inte andas genom näsan det var total stopp! och nu blir jag förkyld..betyder det att jag är synsk och grejer? kan se vad som händer i framtiden o massa :p hmm...ska jag använda mina krafter för gott eller för ont? that is the question ;)

26 Februari 2011

Jakshemash (?), my name Vladica..i like you..i like semlor..It's nice :) Aja skti samma, god morgooooooooooooon :D De e lördag idag och två dagar kvar till skolan igen, yaayyy jag läängtaar paus not. Just nu sitter jag och äter en semllaaaaa, fan vad länge jag tjatade på att mina föräldrar skulle köpa semlor och nu har dem äntligen gjort det :) Idag ska jag ladda ner nån film o  sen ba chiiilllaaa, sen fortsätta skriva på mitt tal och min matteuppgift ÅHHHHH jag pallar inte!!!

tidsfördriv

För ett år sedan:

Vilken klass gick du i? Nv2d (h)
Vad hade du för hårfärg? brunt ;)
Hur lång var du? lika lång som nu..eller, inte?
Vem var du kär i? stefan
Hade du någon pojk/flickvän? aaa stefan
Vad brukade du göra på fritiden? vara med emina, ngan eller stefan
Vilka umgicks du med? ovanstående xd fan vad populär jag var hahah :D
Hur såg du ut? som nu fast mkt mer acne
Var allt bättre då? nej verkligen inte
Skulle du vilja gå tillbaka dit? noooo
Har du förändrats? yes i haavvee

Nu:
Hur gammal är du? 18
Vilken klass går du i? Nv3d (h)
Vad har du för hårfärg? Blaacckk :D
Hur lång är du? typ 178 cm. vene mäter mig inte 24/7
Vem är du kär i? ingen :)
Har du någon pojk/flickvän? NOPE ;)..all the single ladies lalaa
Vad brukar du göra på fritiden? umgås med folk
Vilka umgås du med? typ...emina, dzenana, faris, hugo, haris, ivan och sen Olga varje onsdag<3 :)
Hur ser du ut? som förra året fast mindre finnar :)

 

Vem:
Skrev du senast till på msn? aboo minns inte, säkert shajan eller jenni
Kramade du senast? faris dzeni emina haris o hugo
Kysste du senast? typ...borut? eller milan...???
Sov du hos senast? emina tror jag
Vill du vara med just nu? just nu vill jag vara själv
Ringde dig senast? mommyy
Skickade ett sms till dig senast? eminem
Skickade du ett sms till senast? också eminem


Vad:
Drack du senast? vatten o cocacooolaaa
Köpte du senast? jag va på mcdonalds nyss men eminem bjöd mig så..
Gjorde du igår? gjorde PA hos emina sen var jag på mcdonalds med balkan crew ;)
Ska du göra imorgon? ska skriva mitt argumenterande tal och göra matteuppgiften ...:/
Vill du göra just nu? dra på halid o tifa, men jag kan inte gå fan:/
Åt du senast? mcdonalds<3..eller som vi brukade säga förut: hos hannes :p
Är närmast dig som är rosa? nagellackremover ;)

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu neejj ;)
Du har sårat nån så de börjat gråta jag vene om den personen grät men jag antar väll att jag sårade han:/
Nån har sårat dig så du börjat gråta aaa tror det
Du har haft ett förhållande som varade över 8 månader yupp
Du har haft ett förhållande som varade över ett år ja det har jag
Du har haft ett förhållande som varade över två år nej det har jag inte boze pomozi

 

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra HAHAHAH JAAA fråga bara emina :D
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra mehh jaaa...
Jag har smugit ut utan lov njjjaaaaa..vene minns inte xd
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar ja när jag o emina åkte till oskarshamn hahah axd
Jag har en hemlighet som ingen vet näää..tror inte det, lr jo förresten ;)
Jag har fuskat i ett spel antar väll det, vem har inte fuskat?
Jag har struntat i ett prov nää struntar aldrig i prov :p

DÅLIGA TIDER

Jag har skadat mig själv inte med flit xd
Jag har druckit alkohol aaa men inte för mkt
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden neej det gör jag inte haha :D
Jag kan inte svälja piller det kan jag absolut inte, pappa försöker alltid lära mig genom att svälja majskorn eller nåt men jag KAN INTEEEEE !! :S
Jag har tagit mediciner mot depression ehmm..noooo
Jag har anorexia och/eller bulimi hhah nej lol
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det itne en HEL dag men har sovit ganska länge på dagen för jag inte sov nåt dagen innan..
Jag har vaknat gråtande naee har inte
Jag har somnat gråtande asså..jag har ju gråtit på kvällen oså men man kan väll inte somna exakt samtidigt som man somnar? xd eller?
Jag grät senast igår när jag såg trassel haahahaha, fett mobbad är jag. Men det kanske inte gills Xd


shopping trip 2 nkpg

Hellloooww söta människor. Imorse drog jag med min familj till norrköping för att shoopppaaa..ja o marija köpte en jacka, t-shirt och hon köpte nån annan tröja till sig. När vi kom hem såg vi massa lera på golvet hemma och mamma trodde att det var en inbrottstjuv som hade varit där Xd haha, jag trodde det var lite ologiskt, varför skulle nån bryta sig in hos OSS? Som att vi är kändisar eller nåt...men aja. Så mamma försökte leta fler bevis på att någon hade brutit sig inte hos oss. Men sen när hon letade runt min säng såg hon att det var skit mkt lera på gina tricot påsen jag la på mina systers säng. Och mysteriet var löst haha XD Det var jag som hade smutsat ner påsen med nåt sen dragit den runt i lägenheten haha..så fick hon damp på mig of course. Just nu skriver jag den där jävla fb-statusen som alla gör, du vet när man ska svara på massa grejer oså ska allt vara med första bokstaven i ens namn. Jag svär V är den sämsta bokstaven ..finns ju inga ord på V..den e bara bättre än Z o X typ, men Z o X är coolare man kan skriva ZZEEXIII (h). På Jag har tänkte jag skriva vulva men vafan, ska inte överdriva nu..jag har min mamma på FB juxd

 

Skinnjacka med pälskrage fårn Lindex för 300kr ;)

bic booiiii

Heej igen, kollade på big brother nyss, inget spc hände egentligen..tror jag. Lyssnade inte så bra, eller så hör man inte...iaf..ska se Inception snart medans Dumma mej laddas hehe :p

fortfarande sportlov

Det är fortfarande sportlov och jag har inte hunnit göra mkt skolplugg. Måste fan komma igång snart annars ligger jag efter fett mkt. Men jag ser inte meningen med att göra en matteuppgift åååhhhh.....JOBBIIIGTT! Oså ska jag skriva ett argumenterande tal på svenskan, ganska kort också, på 2 min. Det kmr säkert bli 10min för jag pratar så jävla mkt, precis som min mamma haha xd Men faaan jag pallar inte asssååå..plus det här lovet e så depress för det e såååå kaaaalllltttttt uteeee. Fucking -40 säkert! Nyss var det soool och våren var påväg, nu SNÖÖ som fan.
Laddar ner Inception eftersom ALLA säger åhhh vad braaa den äääär du MÅÅSTEEE se deeen!! Okej ta det lugnt jag skaaaaaaaaaa....så nu får jag vänta i tre timmar eller nåt. Com hem bredbaand <3 Så nu är allt fett segt och när jag skriver så kommer bokstäverna fram efter 5 sek typ.

har tappat bort mina linser



Hur smart är man när man tappar bort sin linser? DING DING DING .. lika smart som vladica micanovic. Fan, nu har jag beställd nya iaf, dem kommer väll typ om två dagar. Tills dess måste jag ha mina glasögon på mig :( Synd bara att jag är den enda som tycker jag e skit ful i glasögon medan alla mina kompisar säger att jag e mkt finare med glasögon än utan. Herregud måste skaffa mig nya kompisar. Skojja hahaha.........paus not (a)

yesterday

Igår var vi alla hos Ivan och hade en liten feest haha, Ivan satte upp ett papper på sin dörr att vi ska försöka vara tysta men man kunde höra musiken utanför huset haha XD Ivan vann mig hela tiden på remi,, sämst. Han kan inte ens spelet och vann över mig 6 gånger. Jag kmr inte på just nu allt vi gjorde men vi hade kul iaf :D


SAUDIS IN AUDIS

hhahaha vilka kungar asså, soopraaaajt


18 Februari 2011

Tror att det har gått en vecka sedan jag bloggade sist, hmm..ska se vad som har hänt sen dess. I måndags...minns inte om något hände då. Tisdagen minns jag inte heller som en speciell dag. Onsdag..inget spc. Asså jag har bara pluggat på mitt matte prov så jag kunde inte göra sånna här onödiga saker som blogga o spela cityville och pokemon som jag annars gör när jag e hemma. Aja, i torsdag hade jag kursprov i Matte D och det gick inte som jag hade tänkt mig, det gick inte så bra altså :/ Fan också :( Idag redovisade vi våra tema arbeten, det gick inte heller så bra som jag hade tänkt mig. Men inte lika dåligt som matteprovet iaf. Om Martin e sjyst ger han mig VG, nu får vi skriva som fan på diskussionen så vi får MVG :D *hoppas* Om två veckor ska jag lära mig alla trafikregler på mitt IV-val, trafikant utbildning har jag. Jag kommer vara den enda trean där.

Juste ska lämna in CV och intresseanmälan snart till lite ställen så får vi se vad som händer, kanske blir rikare än bill gates jbt :)


Me and papii :)

11 Februari 2011

Fan vad skönt det är att sova i tre timmar efter skolan :) Det var ganska segt i skolan idag plus att jag hade ont i magen så det var extra  sköönt att sova :))) Skulle egentligen dra till häfvet ikv men jag skiter i det. Var på stan med Emina och åt på Mcdonalds, och nu sitter jag här och segar mig lite. Spelar cityville hahah :p


Gammal bild, från i höstas tror jag :p

Hur kan man se att det här är i Bosnien?



Ledtråd: Lägger svenskar ett paket cigaretter framför ett barn??

Min syster är knäpp

Asså, ni vet när man rakar sig med en vanlig soppig engångsrakhyvel så brukar man ju skära sig, eller hur? Men då blir det bara som en liten prick och det känns inte ens, kanske svider lite. MEN, eftersom min syster är så smart, så har hon skärt upp ett cirka 5 centimeter långt sår på vristen, som är några millimeter djupt! Asså herregud fan, kan tänka mig hur ont det är att lägga rakija på det sen XD

IT'S FINALLY HERE

Idag var det som en vanlig dag i skolan, inget spc, sen fick vi ÄNTLIGEN våra studentmössor, omg har längtat tills den ska komma!! :D Och nu längtar jag sönder till studenten, im so exciiteed, and I just can't hide it! haha, jag och marija hade sjukaste covern på den när vi var små, vi sjöng: asore sare, ajust ihareee..yes...it's true, vi var inte alltid lika coola som vi är nu (h), skojja haha...vi var alltid coola ^o) Men i alla fall, det är guld text på min mössa och det står Vladica Nv3d och på baksidan står det 2011 :D Dt var roligt förra året när vi skulle beställa, typ hälften skrev 2010 på baksidan jag ba ehh..?? ok, har du redan tagit studenten eller?

Sen hade vi hemspråk, det har aldrig varit så kul på hemspråk innan Ivan började. Killen pratar så jävla mycket hahahah Xd, som Edina är han lite :p Aja, nu ska jag gå och äta gljivovar, as gott;D


123-festen igååår

Igår hitta dem en ny anledning till att festa och det var att det är 123 dagar kvar till studenten. Sliver var ganska bra, det var stort och så..men litet dansgolv. Musiken var lite tråkig för det var bara sån här techno-shit, jag vill fan ha blatte musik annars äre ju inte kul! Inte en enda hiphop/rap/rnb låt spelades...men vi hade kul iaf. Den får 2 kebabtallrikar utav 5 ;) Vi tog inte så mycket kort för mina kompisar leker Britney Spears och gömmer sig för kameran hela tiden -.-

shoes are a girl's best friend


Köpte dem här snygga skorna för 99 kr på DinSko, det bästa är att Emina har likadana och köpte dem för 300kr, och Ngan köpte samma för 150kr. Yeaahhh (h)

REGN!? =O

Wtf varför regnar det föööööööööööööööööööör? Jag ska ju till ikano med Ngan idag, aja..får ta och stand under my umbrella, ella, ella eh eh eh..(h) Måste gå och köpa en ny mascara :D



HEJDÅ :D

MITT HÅR ÄR SVART

Typiskt att det aldrig är den färgen man vill ha som man får när man färgar håret. Men som tur är så är det inte fult, utan det ser ut som att jag har naturligt svart hår, och det är bra. Bättre än förut, såg ut som en ciganka fan -.- halv svart/halv ljustljust hår haha xd.

sköööön fredag

Helgen är hääär, i våra mörka länder :) den här veckan gick dock fort..kanske för att jag inte gick till skolan imorn. Jag och Emina måste verkligen jobba mkt med PA nu, usch vad tråkigt! Idag skickade jag äntligen iväg min krönika till tidnigen FRIDA, hoppas dem tar upp den, det skulle vara kul att läsa något man har skrivit själv i en populär tidning :) Sen fick jag en en-timma-lång massage av Marielle för hon hade kundmassage, åhh det var så skönt och det var precis det jag behövde. Fan hade så ont i axlarna :( Egentligen skulle jag massera Emina på kundmassage, men det här var bättre (=
Sen drog jag och köpte en hårtoning från Garnier, jag vet att dem suger men vem bryr sig, vi får se hur det blir...oså köpte jag också en hårinpackning så nu måste jag ta extra hand om mitt hår.
Men nu ska jag gå och tvätta ur färgen!

<3<3


Här ser mitt hår nästan lite orange/brunt ut, men nu är det good-bye till det och HELLO svart/brunt hår :)

3 Februari 2011

Hejjj bloggen! Idag är det tema dag i skolan, vilket betyder att vi har PA hela dagen, vilket betyder LEDIG DAAG, nee jag skojja bara haha, ska faktist till Emina sen och jobba. Men ville bara visa ungefär hur mitt hår ser ut.


Ungefäääär, såhär. Lite längre, men ingen lugg. Hon gjorde som en page-frisyr. Kmr bli mkt snyggare sen när det växer ut ;) Visst är jag söööööt :D hahah

har klippt miiig :)

Hej alla söta! Idag har det varit ganska slappt i skolan, kom ganska sent på morgonen men det gör inget. Sen hade jag stor hålltimma och efter det Svenska C. Jag och Victor var då bäst på redovisningen.. paus not. Hhaha skojja xd. Men det var bra, alla fick kondomer av Robin och Axel och han lilla blonda, vad heter han..? Linus! ;) Sen hade vi hemspråk och efter att jag dog av garv åt Ivan som inte kunde stava till SELO så gick jag till frisören och klippte mig:D Isla sam na friiiz!! :D hahahah, det låter så fullt, äkta serbiska kvinnor på 50 talet:p - Cao Dragoljube! Idemo ja i Ljubinka na frizuru pa cemo posle toga na kavu, dovidjenja! Det vart fint men jag ändrade inte själva frisyren ens, klippte bara topparna. Mamma fick damp, varför ska jag ge pengar för att någon ska klippa på mina toppar, hon kan ju lika gärna göra det. Så känner hon, men vaafan ska jag göra mamma vi är inte i bosnien allting kostar inte marka ipo -.-


1 Februari 2011


Helloooww bloggen! Den här dagen var nästan lika seg som igår, men den var ändå bra ;) Hade terrorarbete på morgonen, sen lunch, sen svenska då jag och Victor gjorde klart vår broschyr om South Park. Finally! Och han ska göra power-pointen så jag har ingen läxa. Eller egenligen har jag en läxa, men det var bara att läsa några sidor i nått häfte, och det gills ju knappt som en läxa =) Sen skolkade jag från matten, jag borde inte gjort det egentligen för jag har prov om två veckor, men Emina bjöd mig på lunch så jag drog ändå. Hahah, vilken import jag är xd Sen gick jag hem, snipp snapp slut:)

Snart börjar Cougar Town wooo :)

RSS 2.0