Hur gammal är han? - Han har tjej.

Asså, varför är det så, att varje gång jag frågar Hur gammal är han? så är svaret alltid han har tjej. Asså jag blir lite irriterad för det är alltid det svaret jag får! För det första; om jag frågar hur gammal han är, svara bara på frågan. För det andra: du tror säkert att jag är intresserad av han för jag frågar hur gammal han är, som att jag skulle bli mindre intresserad om han var 10 år äldre än jag. Om jag tkr killen e het, och frågar hur gammal han är, så bryr jag inte egentligen, ju äldre desto bättre heellooo...ok han kanske inte ska vara fett gammal men du vet vad jag menar, om han är 25 så är det okej liksom, för det tredje om jag ÄR intresserad frågar jag först: har han tjej? EXAKT!!


Orlando Bloom, my future husband

Ska gå o lägga mig nu, godnatttttttt!!!

31 Januari 2011

Ja bloggen, det finns ju inte så mycket att säga om den här dagen. Ganska seg måndag. Hade religion på morgonen där vi kollade på en video om fyra terrorister i London. Ganska intressant film, jag började nästan gråta, som tur var var det andra som grät och då kände jag mig inte som värsta mesen haha. Efter den lektionen följer en 3 timmar lång håltimma då jag skrev min historia uppgift, men jag blev ändå inte klar. Måste skriva nu men har ingen motivation. Edina och Marija kom till skolan också, fattar inte varför dem ville komma, inte ens jag vill gå till berzan men jag måste, det är min skola...tyvärr. På tal om att hata sin skola, Jonathan var guide för nior idag som kollade på berzan, oså skrek jag efter dem: välj inte på berzan! det suger SAVE YOUSEELVEESS!! Kände mig som en hjälte fan, jag räddade deras liv fan! Synd att ingen hade varnat mig för berzan, haha. Hade valt katedral ist, inte för att själva undervisningen är bra, men det luktar ju inte ruttet ägg/bajs i korridorerna!! Här får ni två identiska bilder på mig<3 double the pleasure, hahah xd


jag är sommarlov-kåt, sommarlov-kåt, sommarlov-kåt

Remix på mikrofonkåt - september By Vladica Micanovic? YES! Fan vad jag vill ha sooommmaaaaaar, kan den inte bara komma till mig nån gång eller!!??

bosnieeeeeeeen <3<3

Djurdjevdan - Kines >.<



Omg har aldrig sett något grymmareee!!!

Gratis = Gott :D

Good day bloggen, idag hade jag fortfarande ont i tån men det är okej. Det är säkert bara en spricka. I alla fall, idag hade jag bara matte på morgonen så slutade jag elva vilket var skönt :D Men jag måste ändå jobba PA med emina och jag vet inte när hon blir klar med sin extreme makeover. Så jag gick till stan och kollade runt lite men hittade inget spc, bara lite kläder på rea som har varit på rea i 5 veckor eller nåt. Och en massa nya sommarklänningar i orange och blått, fast de var inte fina. Sen när jag skulle dra så jag gick jag förbi telenor butiken där de gav ut grattis godis, jag ba shoo fett grymt. Först ville dem sälja en iPhone till mig jag ba ne palla, så jag tog bara godis haha :D Men jag tog inte mkt, måste integrerar fan.
Här är en bild på mig när jag äter en banan, helt orelevant, men vad är inte det?
Tack Emina för att du rättar min stavning♥

jesam smootaanaaaa

Asså herregud vad klantig jag är. Igår slog jag mig på en av pappas workout grejer som stod i vardagsrummet. Jag slog i min lilla tå och faaan vad ont det gör. Asså jag tror att jag har brutit tån en eller, den är helt blå och det gör jätte ont. Jag kunde inte ens gå till skolan idag, så ont gör det. Om det inte går över tills imorn ringer jag fan doktorn! xd

En vanlig måndag & en präst

Heeej bloggen. Vad ska jag säga? Dagen började med soft sovmorgon, sen historia, äcklig håltimma i 3 timmar där jag bara satt i biblan och skrev och kolla Facebook där ingenting händer som vanligt. Jag ringde till Skäggetorps kyrkan och frågade om jag kunde intervjua någon där, typ en präst eller nåt, och så pratade jag med prästen över telefon och han sa att det var lugnt. Så frågade jag vad jag heter, jag ba Vladica, han ba..............(tystdnad) jag ba ska jag stava eller? Han ba joo det vore bra, jag ba V L A D I C A. Han ba ok jag hade nästan rätt. Jag ba aa det e lite svårt, men det rimmar på pizza. Han ba Hhahahahahahahahahahah. Första gången jag hörde en präst dö av garv. Kanske för våra serbiska präster har 5 miljoner regler. Vem vet? Sen drog jag dit och intervjua sen jag kom jag hem och åt sarma och kollade på Big bang theory sen duscha jag och nu sitter jag här och lyssnar på Aco Pejovic - Jednom se zivi, åhhh bästa♥ Jednom se ziiviii zar neeee, svoje cu kupite sneee, ljubav i srecu i smeeeh, al' jedno nikada neee





Att shoppa tidigt är kuul



Heej alla söta! Idag vaknade jag tidigt för att gå och shoppa med min mamma och pappa. Egentligen så höll pappa bara påsarna (y). Det här är vad jag fick tag på, en strapless BH på HM, Jeans, halsduk och sån där "fjortis" tröja som Emina säger, men jag bryr mig inte om henne så jag köpte den. Det var den enda gråa kvar och det var i min storlek, det ser jag som ett tecken på att jag måste köpa den :)

Just nu försöker jag slippa chatta med nån kille på FB, från Bosnien också. Dem är jobbigast asså. Kad navaleeee, ko muva na govno! BOOZEE!!


21 Januari 2010

God kväll min kära blogg!
Idag hade jag svenska på morgonen, men tydligen så hade vi egen arbetar-lektion, eller vad de nu heter jag kallar det så innan jag kommer på vad det heter, så vi jobbade själva. Min "partner" kom inte för han sov så jag var där själv - depress - borde också stannat hemma för att sova. Sen hade vi matte, inget spc där, och sen hade jag ett G-prov i samhäll. Gick helt okej, egentligen gick det inte bra. Jag pluggade bara kvällen innan sååååå,, jag vene asså. Jag kunde ju allt men frågan är ju om Martin fattar vad jag menar. LETS HOPE!

Juste, idag kom mitt paket från Nelly också. Jätte snygg klänning men den är för kort så jag ska beställa en storlek större.


I brist på bilder får ni den här orelevanta djungel-mowgli bilden på mig från sommaren 2009 :)


Nya klänningar #2

Me Dress SEK 269, Jeane Blush - NELLY.COM Pop Corn Party Dress SEK 179, Only - NELLY.COM
Nu har jag beställt hem dessa två klänningar från Nelly.com :) Det betyder att jag har förlorat min Shoppa-online-oskuld. Har aldrig gjort det för är så rädd för att få fel varor hem plus att jag är snål, men jag la undan min nojja och beställde dem här till mig och Marija. Den vänstra är till mig och den tänker jag ha på Halid Beslic koncerten i februari, den andra är till Marija. :D:D

Nya klänningar

Så, nu har jag beställt hem två klänningar från Nelly.com, en till mig och en annan till min syster. Men den klänningen som jag beställde är tydligen så jävla populär så det finns knappt något kvar i lagret och jag är inte ens säker om jag kommer få den :( Fan vad tråkigt. Det var verkligen den snyggaste klänningen!!

Jbt, ja kad zinem meni se usta otvore

Asså vafan ska man göra med sitt liv när MTV inte finns längre, eller det finns men man måste ha digital teve o grejer vilket jag INTE HAR. Asså seriöst vad ska man göra? Kolla på jersylicious eller? Herregud, eller barnkanalen? Får väll gå o spela sims då, finns ju inte så mkt man kan göra på en snöig söndag när amn har mensverk :(

så jeevla zniiiggg

Me Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM
Fan vad fiiin klänning jag hitta på nelly.com för 300spänn. Egentligen inte så mkt men jag är så jävla snåååål. Plus att jag inte litar på att beställa från internet tänk om storleken e fel och massa. Men den e fan skit snygg!

Overen alkoholom nazalost, jos sam tvoj i krv i znoj

sve sam svoje dao tebi nevernoooj..! Åhhh älskar Amadeus band!!<3 När ska de komma till Sverige u picku mater?

Ajaa..så jag kom hem från stan nyss. Hitta inget spc förrutom en svart/blommig klänning på gina tricot men ville inte köpa den. En annan gång, men på h&m hade dem fått sånna här ögonskuggepaletter för 70spänn..går o köper dem en annan dag ;) En sak som jag tyckte var cool var att jag åkte med samma buss hem som jag åkte till stan med, hahaha..aaa jag tyckte de va coolt iaf!! Jag hatar att åka buss, jag tror alltid att jag kmr bli nästa rape-victim som en våldtäcks man kollar in på bussen och följer en hem efter att man har gått, och frågar en hur mycket klockan är och när man är påväg och svara så kidnappar han en eller nåt. Fan vad paranoid jag är. Måste sluta kolla på CSI Miami, eller bara sluta lyssna på mamma. Nu ska jag spela Cityville, fan jag har blivit besatt alltså!



sve sam svoje dao tebe nevernoooj (8)

a gde je ljubav gdje ste ga od moga oka sakrili?


Heej alla söta! Drar iväg till stan med Ngan + flera andra kineser för att köpa smink och måste hitta en ny ring för min gick sönder :(

THIS JUST IN

God kväll bloggen! Nu har första veckan gått och jag är redan skoltrött. Även om vi inte gjort något grovt. Men nu är det helg och det firades med lite shopping. Jag drog med mamma och jag svär att jag såg den där killen från EMD, aaa han till höger! I alla fall, vi shoppade jag lyckades hitta en massa sjysta grejer på rean. Jag hade typ tagit 8 tröjor och klänningar i gina tricot och köpte till slut bara 2 av dem. Starkt! Men på bikbok var det svårast att hitta nåt man gillar för man får groooov depress i deras jävla omklädningsrum. Asså man ser 3o gånger fulare ut än vad man är på riktigt. Jag köpte en pyjamas också och precis när jag skulle betala så såg jag en svart klänning som låg på det där bordet som jag tog och provade och det var skit fint :) Den var ganska tajt och ärmarna var i armbågslängd oså var det som cut på axlarna så man kunde se axlarna. Jätte fin :) Så jag köpte den med :D

Harry Potter raggningsrepliker

Okej, så jag hittade dem här raggningsreplikerna på Internet som jag tyckte var väldigt roliga och tänkte dela med mig dem, haha läs fan :)


I want to get my basilisk into your chamber of secrets.

You know, Hagrid's not the only giant on campus. 

You know, the Sorting Hat placed me in Gryffindor. I think it's because like Godric Gryffindor himself, I too have an impressive sword.

Want to have a Tri-Wizards Tournament? Well not really "Tri-Wizard," I was thinking more one wizard and two witches.

I've been whomping my willow thinking about you.

Do you know the Petrificus Totalus spell? Because you make me stiff.

I'm not an Animagus but sometimes I can be real animal.

You know Platform 9 and 3/4? Well I know something else with the same exact measurements.

A couple nights with me and Moaning Myrtle will have to get a new nickname. 

Wanna practice making what looks like a mandrake?

You look like you'd be a good Quidditch player. Want to ride my broomstick?

The thought of you makes something vast and silver erupt from my wand.

They say I'm like the horn of a crumple-horned snorkack. Explosive.

You're like a bottle of Skele-Gro: growing me a bone.

Why don't I make like Salazar and Slyther inside of you?

I can be your house elf. I'll do whatever you want and I don't need any clothes.

Why don't you come tame my dragon?

I don't know a thing about Merlin's pants, but I'd love to get into yours! 

You don't have to worry about me, I've been tested for Hogwarts, if you know what I mean.

Engorgio! Oh wait I don't need magic to enlarge this!

Did you say "Wingardium Leviosa"? Cause you've got me rising, baby.

Would you like a butterbeer? It's a portkey. Next thing you know we'll be back at my place.





fReitag <:o)

Hej bloggen! Har ju tagit bort mitt IV-val Massage och Taktik stimulans så har jag ledigt och slutar tidigare :) As skönt! Sitter nu framför datorn, bloggar, äter mackor med sylt och ser på Oprah. Idag handlar det om en kvinna, vars ex-kille la upp en annons på craigslist om henne där det stod att hon hade en våldtäcktsfantasi och att hon skulle vilja att en man bryter sig in hos henne och brutalt våldtar henne. Hennes ex la upp bilder och personlig information om henne på denna hemsida och det var 161 personer som svarade. Efter det kom en man hem till henne och våldtog henne, höll en kniv mot hennes strupe och penetrerade henne med flera föremål. De berättade också att flera av kvinnans kollegor tyckte synd om våldtäcktsmannen och stog på hans sida.
Asså jag kan inte förstå hur det kan finnas sån ondska i världen? Hur fan kan man, för det första önska någon så mycket ont att man får de att bli brutalt våldtagna, som den här tjejens ex gjorde? Och vilka sjuka störda patetiska människor svarar på en sån jävla annons? Jag vill inte ens förstå sånt där jag blir så jävla upprörd när jag ser det..

CHICAGO CHICAGO

Kom hem för en stund sen efter att ha varit på Östgöta teatern med klassen för att se musikalen Chicago. Den var bra, men inte exakt lika bra som jag förväntade mig. Det var rolig dans och bra musik men ibland hörde jag inte vad de sa ens så jag hängde knappt ens med. Men det var ändå kul och det var första gången för mig att gå på Östgötateatern. Jag har ju varit på barnteater oså med lekis men jag tror inte att det gills. Så det här var nog första gången. Och det var lika obekväma stolar/fåtöljer men jag gillade det ändå. Det är bra att växla lite mellan teater och bio.

Jag var på rättegång idag

Hej bloggen! Jag har blivit åtalad för snatteri och var på rättegång idag. Nej jag skojja bara...jag har inte snattat :P men jag har varit på rättegång. Det var till en samhällsuppgift vi gjorde. Rättegången handlade om rattfylla och olovlig körning. Det var lite tråkigt eftersom killen erkände på en gång och vi satt bara där ii 20 min så det var ingen action eller drama haha. Man ville ju ha värsta mystiska mordet med en massa hemliga affärer och förhållanden som en jävla såpopera. Aja, man kan ju inte få allt man vill. Det jobbigaste var när man kom dit så var man tvungen att lämna in väskan och bli undersökt och massa som gjorde mig skit nervös, även om man inte har något jävla vapen eller fucking droger eller nåt. Eller undersökte och undersökte, dem drog en sån där metalldetektorgrej över hela ens kropp.
don't shoot meeee ;o

TRUE FACT!

Visste du att om du har sex, tänker på sex eller bara står i närheten av kvinnor, kommer ditt skägg växa snabbare?

Konstigt, men sant.

VLADICA POP-STAR!


Omg erkän jag liknar hon som sjunger big big girl låten eller?
I'm a big big girl in a big big world it's not a big big thiiiiing if you leeaaavee meee!


På den här bilden liknar jag nån 90-tals popstjärna, typ Britney Spears eller Christina Agiulera. Med mitt korta platta hår och i toffs med den långa sido-luggen där fram hahah. Fan vilken tönt XD

fiestaaa

Hej bloggen! Just nu är klockan fem över sex och jag fixar mig för att gå på fest i Lambohov. En riktig celebrity party kmr det bli fast på tvärtomspråket. Nejj jag skojade bara, vet inte ens vilka som kommer men förhoppningsvis blir det nog roligt :) alla är juggar iaf hahah det e bra för då kan vi igrat KOOOLOOO :D haha..inte för att jag kan ens, men jag hittar på lite medans jag dansar. Sen efteråt garvar alla åt mig för att jag inte kan dansa :( Måste ba fixa dricka först innan jag drar! ;)

7 Januari 2011


Hej bloggen! Idag har jag haft julmiddag med mina föräldrar eftersom min syster jobbar. Idag är det ju då ortodox julafton, firas av serber, ryssar, greker och bulgarer all over the world. Som sagt så gick vi en Versace-parfym som jag nog kommer använda mest. Sen har jag också bara spelat Texas Hold'em Poker på Facebook nästan hela eftermiddagen. Jag är så himla dålig..har förlorat 40.000 chips på två dagar. Är nere i 86.000 tusen just nu, måste spara lite..eller bli bättre på poker -.-
Ikväll kanske jag hälsar på Emina och Jasmin, inte bestämt än. Puss

GOD JUL!!

Idag är den ortodoxa julaftonen och det är den som är den viktigaste för mig:) Mamma köpte nån parfym i julklapp till mig och Marija. Versace Red Jeans heter den, luktar lite fruktig. Jag hade velat ha en Nintendo Wii men..man kan inte få allt. Hahah skoja bara..men jag vill ha en nintendo wii ändå :/



statis yeahh!

nu är jag äntligen medlem på statist.se, som är en internetagentur för skådespelare, statiser, modeller osv. Man kan få jobb på olika tvkanaler som tv3, kanal5, mtv osv osv. Hoppas nån blir intresserad av att anställa mig, skulle vara så himla kul, vill verkligen bli skådespelerska..det är en av mina drömmar iaf :D
klicka här för att se mitt visitkort!

Shake your..boobies



if it only were true...

3 Januari 2011 och det här med nyårslöften



God morgon alla fina!
Eller morgon och morgon, god kvart över 2 på eftermiddagen. Men jag vaknade nyss iaf :) Har ätit frukost och kollat på Oprah och Tyra Banks Show. Fan Oprah är ganska grym, tar med hela publiken till Australien och grejer. Jag vill också dit :) Fast jag vill åka överallt..bara jag inte är hemma. Moskva är fortfarande min drömdestination.

Idag ska jag åka pulka med min teatergrupp i vallabacken, sen ska vi gå till nån lokal och sjunga singstar och äta skräpmat. Jag har tänkt på en sak..är jag den enda som inte har gjort ett nyårslöfte att inte äta godis och chips och sötsaker? Varför är det allas nyårslöfte? För det första är det ooriginellt, för det andra HÅLLER DU DET ALDRIG! När jag var liten så gjorde jag alltid nyårslöften att jag inte ska äta godis och sluta svära men jag höll det bara i tre dagar..MAX! Helt pointless det här med nyårslöften. Jag skulle kunna säga att mitt nyårslöfte är att börja plugga mer och börja gymma..visst det är ju ganska fina mål, men det har jag sagt varje år och jag har aldrig gjort det.

JUst nu sitter jag och försöker lista ut vad som är intressant med Twitter. Hejdå små fåglar !! :p

Gott nytt åår!!!

Nu är det nya 2011 här, och förhoppningsvis kommer det bli bättre än 2010. Inte för att 2010 var dåligt utan för att JAG SKA TA STUUUDENTEEEEEN i juni och sen börja på nåt universitet kanske flytta jag vene vad vi får se :D HIHIHIHIH..oså längtar jag till booosssniiiieeeeeen!!! Åhh vad jag längtar och saknar!
Jag firade nyår med Emina, Dj Banana, Selmir, Jasmin och deras familj oså. Sen var deras kompisar där och sen deras kompisars kompisar och så hade vi alla jätte kul och vi drack och dansade kolo och vanlig sexig dans och jag mådde illa sen gick vi ut och skjöt raketer och lalala allt som man gör på nyår :) Jag och Emina hade kul men Jasmin tyckte inte det. Kanske för att musiken sög, den sög faktist. Om jag var 55 år gammal hade musiken varit bra , men jag är 18 så den sög. Jag vill fan ha dnc-dnc musik o shejka my ass till!
okej den här e inte från festen den e från hemma när jag fixade mig i badrummet
vänta den här e me från badrummet
påväg till fiesta
jag och pappa ute
nuuuu är vi på festen :) dt här e jag och min bästis emina, her mom pays me to be her friend..but don't tell her that

RSS 2.0