ich bin eine snygg mädchen

Hej bloggen nu är jag tillbaka från min 5-dagars paus. Jag pallade inte skriva helt enkelt. Okay, now we have some catching up to do. I lördags fyllde Emina och vi firade det i fredags. Det var 24 juggar och 1,5 svennar som dansade och var galna tillsammans i nån lokal i Åbylund. Det var riktigt trevligt och jag hade jätte kul. God mat, bra dricka, dansade mkt osv osv :) Pallar inte gå in på detaljer för PARADAJZ HOTEL har börjat nu, så ni får njuta av lite bilder från festen:) HEJDÅÅÅ

25 November 2010 = Ledig torsdag :)

Idag är det utvecklingssamtal, men eftersom jag inte har någon utvecklingssamtal idag så är jag ledig :) Plus att matten blev inställd (y)..egentligen inte inställd för hon sa att vi skulle jobba hemma men för mig är det en ledig dag iaf :) Hittils på dagen har jag bara läst Linas Kvällsbok 2, inte för att jag inte har ett liv men för att jag tkr om att läsa God-damn it!
Just nu sitter jag här i köket vid min datorn, lyssnar på Nikola Rokvic - Med i slatko grozdje, och hjälper Marija fuska på sitt Naturkunskap prov. Stolt storasyster in the house! Man skulle kunna säga att det är jag som skriver provet. Så ja, nu sitter jag här min lediga dag och skriver prov i Naturkunskap A..som jag hade i ettan -.-
Ursäkta mig ska bara googla hur surt regn bildas. Pusss

Nytt sätt att transportera sig själv i vinter-ovädret!

Bland mina vänner är jag den enda som tycker det är fint med snö. Jag tycker det är så fint när man kollar ut genom fönstret och det snöar och den mörka natten blyr upplyst av alla snö.

Har du också det jobbigt på väg till skolan i detta kaotiska väder!? Fryser dina tår ihjäl varje dag när du cyklar eller går? Eller måste du vänta i 20 minuter på bussen, men när den kommer så ÅKER DEN BARA FÖRBI! Och så måste du vänta i 30 min till på nästa buss. Viiisst!! Inga problem!! No problem! No problemo!! Nema problema!! NEJ! Vi vill inte ha det så!! Nu har räddningen kommit!

Nu har ett nytt sätt att transportera sig kommit! Genom flummpuder eller vad det nu heter de använder i Harry Potter! Det är hur enkelt som helst: du tar en handfull av vårt unika puder i handen och ställer dig i vår öppna spis som vi också erbjuder för endast 799 998 kr. OBS: se till så att det inte brinner när du ställer dig där i, jag vet inte varför..men det är farligt. Sedan skriker du ut BERZELIUSSKOLAN! och kastar skräpet (*host* menar pudret)ner i market så hamnar du i Christers kontor. VARNING: Inga pengar tillbaka om han är intim med sin pojkvän.

 
Här ser ni en bild med en av våra många nöjda kunder, Brad Pitt.




Plattat håret :)

Idag har jag, er kung Vladica Micanovic, plattat håret för första gången på ett år. Jag kör ju alltid med uppsatt hår vilket jag själv egentligen inte tycker om, men den är nödvändig för jag har bad-hair-årtionde. Men idag tänkte jag släppa ut håret och platta det och fixa lite och såhär blev det!

 
 


VAFAN ÄR DET HÄR?

Precis när jag skrev klart mitt senaste inlägg för 5 sekunder sen såg jag att EMANUEL ÅKTE!! :(
Melissa åkte också men vem bryr sig om henne? Jobbig är hon som fan. Men Emaaanuuueeeeel neeeeeeeeeeeeeej :(
Fan också, vem ska man kolla på nu han är ju den sötaste och snyggaste.

PARADAJZ HOTEL :)

Asså det har aldrig varit så många blattar på paradise hotel nu! Haha, det här är nog rekord! Jag tycker fan om det det blir så mycket intressantare än att man bara ska kolla på en massa svennar som super och knullar runt. Det kan man ju se här i Linköping också :) Men blattar som tävlar mot svennar om en kvarts miljon spänn, dt är fan nåt att se!! :D
I love all swedish and blatte-people<3

har ingen passande bild så det blir en söt video på en katt som masserar en annan. Passar perfekt för mitt nya IV-val ;)

NGAN 18 ÅÅÅR :D

Idag är det den 22 November 2010 och det betyder att Ngan "kines" Nguyen fyller 18 åår!! Grattis Ngan! :D

Dagen började med det nya IV-valet, Massage och taktil stimulans, i början trodde jag det skulle suga och inte känna någon där men det var många från berzan ändå och vissa kände jag igen ;) Det verkar som en ganska bra kurs, kommer nog inte bli så svår bara man kommer på lektionerna. Bara jag får VG är jag nöjd, jag kommer nog vara den enda från berzan som inte får MVG! I början trodde jag bara man skulle sitta bakom varandra och massera varann med kläderna på. Men nej sa nicke!! Vi ska vara typ halvnakna och alla tjejer ska knäppa upp behån och man ska använda olja och jag vet inte vad. Lääskiiigt! Plus det finns inget jag känner som jag kan massera. För de jag känner har redan en kompis, fan också!

På håltimman idag drog jag och Ngan till Kulturskolan och kollade in deras teaterlektioner. Tydligen så kan man bara gå där när man går i gymnasiet, det betyder att jag bara kan gå där en termin så det blir nog inte Kulturskolan för mig, även om det var den som verkade bäst. Den var nog billigast också. Får väll hitta nåt annat ställa där man kan gå i en vuxengrupp ;)

På massagen la jag märkte till att inga blattar tar av sig jackorna på lektionerna. Till och med jag! Asså tänk på det nu, alla ni blattar där ute, ni tar aldrig av er jackorna eller hur? Jag har inte sett en riktig blatte ta av sig sin jacka på en lektion heller, speciellt Shajan, jag tror han sover i sin jacka!!




"Ni kommer garva läppen av er!"

Det där är äkta mitt internet, tar 15 minuter att klicka upp en ruta. Men aja, going on with my life. Idag träffade jag Ngan och Dzenana i ikano där vi gick i regnet utan att hitta någonting. Efter 2 timmar hittade vi äntligen det vi skulle ha :) På elgiganten fick vi 30 min massage från massage stolar haha :)

Nu sitter jag här och ser på family guy<3

Har ni tänkt på när man går på hemsidor där frakten är gratis. Så är frakten bara gratis när man är medlem och betalar 600 spänn i månaden. Yeah, it sucks. Det händer alltid mig iaf..





19 November 2010

Tjena bloggen! Jag vill börja med att berätta om gårdagen. Igår kväll var det öppet hus på berzan och det var jätte många som hjälpte till. Jag erkänner att 80% till anledningen att jag hjälpte till var för att Jakob sa att han kanske skulle fixa bio-biljetter till oss, så jag ba soft! jag är på! Men det var faktist jätte kul på öppet hus och det var många som kom och pratade med oss. Jag Emina Amina Mubbe och Marran hjälpte till i matsalen och sedan i berzån där vi serverade kaffe och te. Vi var i skolan ända till klockan 21.00 och sen gick jag på bio och såg Harry Potter :D Alla som hjälpte till på öppet hus fick en Berzan-tshirt som nu har blivit min pyjamas :)

Idag var det sista lektionen jag hade gestaltning och improvisation på IV-valet :( det är så trååkiiigt, vi hade ju alla så kul ville aldrig att det skulle ta slut. Men det är väll bara en del av livet. Nästa måndag ska ha maassaaageee :p heheh, känner ingen som ska ha massage så jag kommer säkert få massera nån ful äcklig kille med rygg-acne. Usch..vill inte :( ska gå till syo och byta på en gång om det är så :(

Idag lånade Linas kvällsbok 2 på biblan och tänkte läsa den över helgen :) ska bli trevlig att sitta inne när det snöar(fast det snöar inte det är bara äckligt blask ute) och mysa framför brasan(teven) med en kopp grönt te med vanilj och en skön bok :D Fan vad tråkig person jag är..yeahh (h)

Nu sitter jag och kollar på bästa serien, Big bang theory!! Ikväll kommer ett nytt avsnitt ut också, can't wait to see it! :)


Lite sköna bilder från i somras, saknar sommaren så myyckeet!!




dödsrelikerna :D

Nu har jag äntligen sett Harry Potter och dödsrelikerna del 1 :D Jag trodde inte den skulle vara så bra som den var, pga av hur mkt sexan sög. Men dn var skit bra! Jag såg den med Hannah, nya Hanna, Maja och hannahs pojkvän. Vi såg den inte i 3D, det var nog lika bra för jag hade kissat på mig då! Fan ormen var så jävla äcklig !! Den var mer än 2 timmar lång men det kändes knappt som en timma. Alla sxener och viktiga delar i filmen gick så snabbt, bara för att de har tagit med varje kapitel och pressat in det i 10 minuter. Jag hade velat se lite mer från bröllopet, och de hade inte med Harry Potter tema-musiken i början vilket gjorde mig lite besviken. Jag älskar den musiken :)

Nu kan jag inte vääänta tills del två kommer ut! Den delen är ju bääst :D Längtar längtar längtar!! :D Bara åtta månader kvar!!


Jag tror att jag kommer gråta i slutet av filmen! Vill inte att det ska vara slut :(

17 November 2010

ÅHHH SKJUUUT MIIIIG!! Idag hade vi nationella prov i svenska B. Vi hade 5 timmar på oss och det kändes skit mycket i början. Men jag behövde mer tid än så. Jag satt ensam kvar runt klockan ett och hade en massa skit kvar att skriva. Så jag bara skrev en massa skit och gick därifrån. Fyfan asså. Det är det sämsta jag någonsin har gjort. Nu när jag tänker på det borde jag valt Böcker och film istället för Talrädsla. Men gjort är gjort.. Idag var en dålig dag, plus att jag måste plugga till samhällsprovet som jag har imorgon. Ska ta och göra det nu!
Hejdå puuzzz
suddigaste kameran ever<3

16 November 2010

Harry potter biljetter bokade och utköpta wohoo:)

Har väntat i tusen år och nu får jag äntligen se filmen :D
Jag hade största turen på vägen hem! Jag cyklade mot Skäggetorp och lyssnade på musik när en kvinna började prata med mig och peka på mig. Jag stanna och frågade henne vad hon sa och hon berätta att det stod poliser lite längre upp som kolla alla cyklar ifall de hade ljus. Och jag kollade upp och där stod dem, tre poliser typ 50 m ifrån mig som hade stoppat några. Jag vände cykeln på en gång och cyklade det snabbaste jag kunde runt och genom gotte. Fyfaaan vilken tur, hon räddade mitt liv fan! Hur mkt böter är det egentligen typ 600 spänn eller? Shit, vilken tur :)

det bara går inte

jag har en sjukdom i hjärnan. Det är så, att jag bara inte kan plugga över helgen!
Jag tänker jag ska plugga, sen jag tänker, jag har inget land

så är det med mig, jag satte mig ner med mina anteckningar och samhällsbok och började plugga, men 23 sek senare tog jag mitt nagellack och lackade naglarna ist och kollade på Familjen Kardashian. Herregud, NÄj nu går jag och försöker plugga! Good luck to me
:)

ni vet att jag har tråkigt när...

jag uppdaterar min blogg var 10 min.


kolla vad sexig orlando bloom är, uufffff sta bih mu radila! Nej jag skoja bara ...or did I?
No time for zajebancija nu, ska gå och äta köttbullar och makaroner hejdåå kåtisar!! <3

God eftermiddag alla sötisar!!

Nu sitter jag här och kollar i min gamla bdb och hittade den här söta bilden :)
Bevis på att jag absolut inte ens har 1% av ett liv, sitter på datorn och gör tester på hur mitt och Osama Bin Ladens barn kommer se ut HAHAHA! Fan vad skön jag är(h)


Har jag förändrats?



Du som liten:
1. Vad hette din första bästa vän? Radostina, Sara Mirani och Emina, men raddo var min favorit emina var mobbad i gruppen
2. Vad hette din första kärlek? Fredrik från mitt dagis i tannfors, han går i TE3F nu hahah
3. Vilken var din favorit rätt? pita bröd :)
4. Vilken var din favorit färg? blått!
5. Vart bodde du? När jag var jätte liten bodde jag i Luleå, när jag var 5 flyttade vi till varma Linköping :D
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När jag fick ett dockhus/radio i julklapp, och en docka :)
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag inte fick sims
8. Ville du bli när du blev stor? tandläkare:) haha, jag ljuger inte asså..jag var 7-8 år gammal och drömde om att bli tandläkare
9. Vilket godis tyckte du bäst om? allt, förutom lakrits!! :/

Du nu:
1. Vad heter din bästa vän? Emina Zepcaninho
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? har inte varit kär på läääänge men senaste var väll stefanio
3. Vilken är din favorit rätt? skolmaten<3
4. Vilken är din favorit färg? grönt och blått :D
5. Vart bor du? linköpingggg :)
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? att emina äntligen har hittat en bra kille, ona se uvijek mucila s time :p
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? jag vet inte vad det värsta är som har hänt är men det roligaste det här året var iaf när amina och ashur skulle haffa varandra hahahah :D och när dem där två killarna från nåt ungdomsparti kom till skolan och den ena hade sminkat sig med fett mkt foundation, till och med på ögonbrynen, jag ba OOOMMMGGG!!!! HAHAHAHAHAH
8. Vad vill du bli? vill bli studeeeent 2011!!! vill bara gå ut skolan och dra från linköping
9. Vilket godis tycker du bäst om? allt förutom skit lakrits!


12 November 2010

God kväll bloggläsare!
Den här fredagen började segt och dåligt, blev bra..sen blev den dålig igen och sen blev den bra :)
Den började segt eftersom det är den sista dagen i skolan och jag är så jääävla seg i slutet av veckan, plus att jag måste vakna halv 7 för att äta ocg göra mig redo.

Sen vart dagen bra för att vi fick tbx filosofiproven och jag fick VG!! :D Jag blev så himla glad jag var tvungen att skryta för alla. Alla ni som tänker; psshhh vrf e du glad för Vg hur trög är du? Ni förstår inte, jag får ALDRIG Vg, jag är en stämplad G+ elev som får G+ hur mycket jag än anstränger mig! Därför blev jag så himla glad!

Sen sög dagen igen för min favoritring gick sönder :( Måste hitta superlim-o och fixa den!
- Men köp en ny ring bara Vladica! säger ni nu.
Nej! Det går inte, inte tillåååtet! Jag har världens fetaste fingrar och det är svårt att hitta en ring, som är snygg, prisvärd och i storlek L! Ville nästan gråta över min ring :(

Sen vart dagen bra igen för den slutade med teater och jag älskar mitt IV-val :) För ingen där är det speciellt för de har roliga kurser varje dag, men JAG går natur och blir fuckad i hjärnan varje dag så det är skönt med iaf en slapp lektion per vecka.

Nu sitter jag och skriver i bloggen medans Emina tjatar på mig att komma till henne för hon har tråkigt. Men jag vill inte gå än till henne för jag vill se på The Big Bang theory som börjar om 10 min och jag vet att hon hatar det och inte kommer få kolla hemma hos henne :(


PUUSSSS

11 November 2010


Tjaaa bloggen, just nu sitter jag och skalar en klementin och kollar på Vänner :)
När jag kom hem idag efter skolan började jag och Marija flumma och ta kort och det här blev resultatet! Hahah XD

Senare blir det att plugga på svenska och samhäll<3 och äta ännu mer klementiner:)

God morgon alla glada

Just nu sitter jag här i mina snygga skolkläder och lyssnar på Adam Lambert, alltid skönt :) Ska dra till skolan om ungefär en kvart, ska testa en ny väg till skolan och se om den e mindre jobbig ;) Såg att det skulle vara lite soligt idag, då blir det skönt att cykla! Ska dra nu då! puzz

Jaha..vad gör du då? :)


10 November 2010 = STUDIEDAG :D

Äntligen lite studiedagar vi har inte varit lediga på länge..*host*..förutom lovet vi hade nyss haha :D Studiedagen firas med att plugga lite filosofi och samhällskunskap♥ och sedan dra till mcdonalds med emina :)




denna snö :)



Idag vaknade jag klockan 6.00 och såg att det snöar! :D Fyfan vad kul och fint det är när det snöar och blev skit excited. Fast sen när jag skulle cykla till skolan var jag inte glad längre...DET BLÅSER LIKE A MOTHER FUCKER asså!

Vi fick sluta tidigare idag i skolan så det var skönt, ganska god mat också så dt var en okej skoldag. Sen cyklade jag hem igen och det var ännu jobbigare för det hade snöat så mycket under hela dan och det blev omöjligt att cykla. Sen när jag kom och bytte om till mjukiskläder och åt god mat så blev jag glad igen för att det snöar för det är så himla fint! :D

Man så ju en riktig julkänsla av vädret och då tänker jag på den här ramsan, kommer ni ihåg den? ;
Sankta Lucia
ge mig en tia
tian var rutten
dra mig i tutten

HAHAHAHAH jag och Amina sjöng den idag och vi dog av garv!

tjena damir!! =D

Bästa avsittet av Paradise Hotel ikv! :D Adnan, Damir haha snart kommer hela balkan ta över paradise hotel jag borde också ansöka! Nu hejar jag på dem två :) Ville egenetligen lägga upp en bild på Damir men blogg.se har lite damp just nu så jag skiter i det.

BTW NGaN

Det var vid det här bordet vi åt köttbullsmackor i fyran men det är inte samma lägenhet, haha. De ser bara likadana ut ;)
PS jag tror jag har några bilder på oss från vår barndom :D

söndag - random bild

Hahaha bästa bilden från borgen! Kan ni inte se det så är det en kille i bakgrunden som kliar sig på snoppen.



The Social Network

Jag tyckte inte om den här filmen men jag hatar den inte heller. Jag trodde inte det skulle vara Mark Zuckerbergs biografi utan en helt annan historia. Det är kul att veta hur Facebook kom till men jag gillade den inte så mycket. Lite spänning var det kan man säga..tror jag. Ett pluspoäng för att de var två as heta tvillingar med i filmen! Aja, två kebabtallrikar av fem!

God morgon!

Heeejj, kolla vad söt jag är med mammas hårband. Vem hade trott att det söta barnet växte upp till en sån här sexbomb som jag är idag. Nää skoja bara haha, fejk självförtroende ftw!

Godmorgon! Även om klockan är 14.00. Yeah. Sitter här och tankar The Social Network, mitt internet är skräp btw, knappt 30 % har laddats på lite mer än en timma. Plus att jag är 80% säker på att när jag bara laddar nån 15 sekunders video med cam-kvalité. Aja vi får se..I´ll get back to you on that. Har en ny favoritlåt, Zeljko Joksimovic ft Miligram - Libero såå jäävlaaa grryyyym!!


I am in love

I rode into town on an ass..

...your mama´s ass.
Black Jesus! Hahha, älskar family guy <3


Har fått önskemål från mina fans, Emina och Dzenana, att jag ska låsa upp min blogg och skriva lite skit så here I go.

Den här veckan har jag höstlov :D Förra fredagen tror jag att jag var med Emina, Haris och Hugo jag minns inte precis, det kanske var på söndagen till och med. Men i lördags var jag på Djogani och Serif Konjevic koncert :D Där hade jag kollat in en kille som dansade två meter bakom mig. Jag såg att han kollade in mig också men vågade inte komma fram och dansa med mig. Sen efter ett tag när jag tappade bort alla mina kompisar (för de undviker mig) så kom han fram till mig o började snacka. Jag frågade inte vad han hette men han var ganska snygg. Men asså...jag undrar bara. Varför äter man LÖK innan en koncert!? No offence till killen han var skit fräsch men Herre min Gud det var som att han försökte bekämpa vampyrer eller nåt. Badat i löksaft innan han kom dit? Ibland förstår jag mig inte på världen asså. Ccc...


Såhär sexiga var jag och Emina på Borgen :D


Jag och snyggingen Dzenana <3, man kan se hur Emina misshandlade min läpp :(

RSS 2.0