tagga halloween festtt



halloweeeen <:o)

PA 'DJE STE VIII, KAKO STE VI MIII? Skoja...hej vad händer :) hihii (a) Igår kväll var jag ute med Hugo och åt kebab på stan. Efter det gick vi och tog en promenad runt ån, det låter som en dejt men det är det inte haha XD Efteråt kom H/Faris och vi tog en drink på Yngves. Sen gick vi förbi charken och sen drog vi hem :) Men ikväll blire mkt roligare eftersom vi ska på Halloween fest. Jag ska klä ut mig till en cowboy och Emina till en indian. Haha natural enemies ;p Ajjaa..hejdå ha en bra dag :D

Happy Halloweeen :D


Min praktik skylt som vi fick igår :) Arbetsterapeutstudent HELL YEAH :D

Gratis biobiljetter/presentkort!

Jag vill tipsa om en jätte bra hemsida som kallas gratisbio.se . Här kan du genom att samla poäng få gratis biobiljetter, tidningar och presentkort till den populära internetsajten Nelly men även i andra butiker som H&M och Gina Tricot.

Hur det går till: Ni tänker säkert: Jasså Vladica, det här låter ju för bra för att vara sant..det måste vara något lurt med det. Men det är det och och det bästa med gratisbio är att allt är helt gratis. Det enda du behöver göra är att registera dig, som också är gratis, och sedan tjänar du poäng som du senare växlar till olika premier. Du kan spela spel, delta i tävlingar och mycket mer för att tjäna poäng..det spelar ingen roll vad du gör, så länge du är aktiv :)


9gag.se

always makes me happy... :D


kärringbyxor

Hellooww, idag gick jag till nygårdskolan för att hälsa på min gamla förskola. Nästan alla mina gamla fröknar jobbade fortfarande där och det var kul att träffa dem igen, jätte kul att dem kände igen mig på en gång när jag kom in där också :D

Efteråt drog jag till ikano för att leta efter ett par kärringbyxor. Jag vet inte varför men jag har verkligen fastnad för sånna byxor. Dem är som chinos fast har ett lite mjukare tyg, nästan som kavajbyxor. Aa som kavajbyxor är det nog :) Hittade ett par på H&M för 200 kr, de är svarta och är ankellånga. Jag vet inte om det är ett ord egentligen men men .. :p Köpte också ett nytt läppstift, det är lilaaktigt och är av märket Lumene. Kostade bara 50kr på Lindex..:)


[dagens datum rubrik]

Hejsan alla :D Har tagit en liten paus från pluggandet och kollade på det nya avsnittet av How I Met Your Mother :) Idag har varit en produktiv dag, eller om man kan kalla det det..men jag har gjort vissa saker..liksom fyllt ut timmarna, fått tiden att gå osv. Hade två föreläsningar mellan 10 och 12 i Norrköping. Som vanligt bara en massa information om kommande uppgifter och tentor..efter det drog jag in till stan med guzzarna Sara och Renate. Vi letade efter lite halloween kläder (en cowboy hat behöver jag) och en klänning till Sara. Shoppingen i Norrköping är mycket bättre tkr jag, kanske för att jag är van vid alla affärer och vet exakt vad som finns här i linköping..oså har ju Norrköping en extra butik som Linköping inte har, New Yorker..as bra :) Den finns till och med i Bijeljina i BOSNIEN..ofta det inte finns i Lkpg ;p Oså verkar Norrköping ha mycket mer rea än här i stan. Det passar ju mig som är så jävla lat och snål..så kan jag bara gå och kolla snabbt bland reakläderna ifall nåt är fint så köper jag det..orkar ju inte gå igenom heeelaaaa affären för att hitta nåt, spc om det ändå har ett oresonligt pris. Liksom ett linne för 150 kr tkr jag är lite mkt..bara för ett linne liksom... Har också bokat in ett yoga-pass på SATS i Norrköping på söndag med Sara och Renate. Kommer nog bli kul :D


Jag blev också väldigt glad när jag läste kommentaren Hannah skrev på mitt förra inlägg. Hon skrev att jag skriver som jag pratar, och det tkr jag är bra hehe, för vem orkar ha Lena  i huvudet när man bloggar liksom?
Lena =Min gamla svenska lärare..


24 Okt 2011

Heej..jag vet inte vad ni tkr men jag börjar tycka synd om min blogg för den är så jävla tråkig. Den e typ som damm, den bara är där, helt ointressant. Grejen med mig är att jag har så fucking dåligt minne..asså..det kan hända en skit kul grej under dagen. Oså tänker jag: Aaa jag ska fan skriva om det här i bloggen det kmr bli kul. Men sen när jag kommer hem och ska skriva så blir det bara: aa det har inte hänt något spc..för jag minns inte! :S Men ska försöka hitta på mer spännande saker att skriva om...ibland skäms jag lite för jag bloggar, för det är så jävla fucking fjortis och 2006..men jag tycker ändå om att skriva oså. Har länge haft drömmar om att skriva böcker, artiklar i tidningar eller nånting sånt där journalistaktikt. Men jag har ju inte den rätta talangen så jag skriver bara allt skit i bloggen ist,så om någon skulle fråga: Vladica vrf bloggar du för? drf bloggar jag!

ANYWAY..idag vare allra första dagen på den nya kursen, människa i aktivitet. Dagen började med att jag vaknade klockan sex..vilket jag kommer göra för resten av mitt liv nu FETT KUL! *skär mig* ..nejj jag skoja bara.."lektionerna" började med en fett massa information om kursen och planering och sånt där. Sen hade vi basgruppsmöte med vår nya basgrupp och sen en föreläsning ;)

Nu sitter jag här framför datorn och hoppas att det finns cola hemma, annars dör jag för jag e såååå jääävlaaa sugeen på kall coolaaa mmmmmmm :D

ΑΩ

skillnad mellan svenskar och invandrare

Jag vet inte om jag har tagit upp det här en gång innan, men jag stöter ofta på det här "problemet", speciellt när man ska planera något med svenskar. Om du är svensk..läs och försök ta åt dig. Jag, och säkert flera invandrare (spc tjejer) har säkert en sånn här konversation ofta:

Svensk tjejkompis: Hejj Vladica, ska du med till blablabla på **** med *****? Det kommer bli skit kul!
Jag (blattetjej): Aaaee jag vene...jag måste kolla med min morsa först.
Svensk tjejkompis: Men..du är ju 18, måste du fråga din morsa?
Okej kolla nu.. hos svenska föräldrar gäller det: När du fyller 18 så är du vuxen och mogen och kan gör avad du vill. Hos blatteföräldrar gäller det: Så länge du är under mitt tak ska du göra som jag säger. Och du ska lämna mitt tak när du gifter dig och då är du din mans problem och ska göra som han säger.

Så snälla förstå, att jag kan vara 36 år gammal och jag måste fortfarande fråga min morsa, att jag är över 18 år gammal spelar betyder inte ett skit för henne. Jag orkar itne förklara detta varje gång vi ska ut på krogen :p
Men nu ska jag dra o äta en lite sen lunch på stan med Eminem och Ajla..ha det så bra ;)

21 Okt 2011

Hellow hellow, what's up? Jag sitter här i soffan och har en ganska soft fredag förmiddag, början på eftermiddag. Kollar på Ellen Degeneres Show som vanligt, hon e fan awesome :p Senare drar jag iväg till stan o äter lunch med Emina och Ajla..senare på kvällen blire Slaget om Linköping. Egentligen tkr jag inte om fotboll och hatar turneringar, men jag går dit o kollar på min polare Haris :) Egentligen är allt det här skit ointressant men skit samma jag skriver ändå :) Hejdåå ;)


tenta tenta teeentaaaa...och en jävla utvärdering

Hej, idag har jag gjort tenta, lagat mat och ätit maten och klockan är bara tolv. Vad ska jag göra för att fylla upp resten av dagen? Not much I guess..:p Yess tenta-p är äntligen över, det var ju inte så himla stressigt egentligen, men ångestfyllt? Svar ja! Man bedöms inom fyra områden och man måste bli godkänt i minst tre för att bli godkänd i kursen, känns inte som att jag gjort så starkt ifrån mig men som sagt så hoppas jag på ett mirakel. Okej nu har jag skrivit massa neutrala saker och nu är det dags att klaga och släppa ut all aggression på bloggen. Bloggen är som min slagpåse:) Så, efter tentan skulle vi göra en utvärdering på vår egna "prestation" eller hur man nu ska säga. Asså..vafan är meningen med att man ska utvärdera sig själv? Jag ser ingen mening i det..om jag ska utvärdera mig själv, kan jag lika gärna betygsätta mig själv också istället för att läraren ska göra det. Hade gett mig en fet MVG+! Även fast jag inte förtjänar det haha :p Jag har aldrig ansträngt mig själv på en utvärdering, jag har aldrig i mitt liv varit seriös i en utvärdering. Jag ser hur alla omkring mig skriver värsta fint och läser igenom vad de skrivit och suddar och ändrar medans jag bara vill skriva JA DET HAR JAG! som svar på alla jävla frågor för det e så onööödiiiigtttt!!! Det är som de där uppgifterna i religion vi fick av Therese som hon inte ens tänkte betygsätta oss på! Det värsta är verkligen när lärarna också vill bedömma din utvärdering av dig själv, asså du måste driva! Det gjorde dem en gång på musiken i gymnasiet och så klart så blev jag inte godkänd på den. Och när man ska utvärdera hur klassmiljön är..åhhh jag älskar det..då kan man skriva allt skit om alla utan att någon vet om det..MOHAH, inte för att jag gör det asså...8-)

Okej nu känns det bättre, hejdå långt tråkigt inlägg!


Kill the Messanger

Helloow, så igår hade jag min första tenta. Kan inte säga att det gick bra, men jag hoppas på ett mirakel :p Får väll göra det bra på torsdag då när jag ska göra andra delen av tentan. Vafan jag vet inte vad jag skriva det har ju inte hänt något speciellt i mitt liv precis haha :p Om ni vill se nåt roligt, kolla på den här!!


tupplur i en halvtimma? Fuck that!

Hej hej:) Idag har min dag varit skit intressant, not! Va på sjukhuset från 8 till 12 ungefär och hade lite skola. Var ju skit roligt som vanligt...........anyway. Sen kom jag hem runt ett och la mig direkt på soffan för en liten kort tupplur. Fuck that! Jag sov i 4 timmar ist :) Soooo good :D När jag vakna gjorde jag fett god tacos :) Aaa jag kan faktiskt göra det, I learned today ;) hahah :p Sitter nu och kollar på Adam Live, eller kollar inte riktigt men det är på i bakgrunden. Dem intervjuade en mam i början som jag kände igen skit mkt men kunde inte komma på varifrån. Det visade sig vara nån jätte känd porrkung oså skämdes jag för mig själv XD Jag kollar inte på porr asså vet inte vart jag känner igen honom från XD säkert 9gag, damn 9gag ruined my life


garva i 25 min XD


jag är sämst på att hitta på rubriker


Igår var jag på stan och drack lite drinkar som ni kan se på bilden haha :) Hade kul på Charken också;d Idag ska jag åka till Rimforsa och ha Sagan om ringen maraton med Hannah och Sandra för jag har inte sett en enda sagan om ringen film och det är tydligen en skräll :p Aja hejdåå nu då :)


hajmo ut


7 Okt 2011

Hej igen! Idag tänkte jag på massa bra saker jag kunde skriva om här men jag glömde bort det nu hehe :p Men iaf..tänkte faktiskt gå till blodtappen idag för att ge blod. Tänkte att det skulle vara en bra sak att göra eftersom jag har så ovanlig blodgrupp, 0 negativt. Men jag fick mens istället och har ont o shit så jag får väll gå imorn eller nåt. Fast det kanske också är en sorts blodtappning? OKej byter samtalsämne till nåt mindre äckligt :p

Har länge också funderat på att kanske tatuera mig..tycker att det är så jävla snyggt med tatueringar men jag kan inte riktigt bestämma mig vad och vart jag ska göra den. Har tidigare tänkt på nån snygg text på latin. T ex Alis volat propriis vilket betyder She flies with her own wings på latin. Tyckte att det verkade ganska fint oså :) Sen har jag också tänkt på att ha en tatuering där det står What would Jesus do eller en Alpha and Omega tatuering. Tycker att religiösa tatueringar också är väldigt snygga, men tycker bara att killar passar i sånna här stora bilder på sina muskler, skit sexigt haha :)


En bild på en Alis volat propriis tatuering. Tycker placeringen också är ganska snygg, inte precis i svanken så det blir ju inte en trampstamp. Ganska sexigt faktiskt :)


Två olika Alpha and Omega tatueringar.

5 Okt 2011

Bläddrade runt bland lite bloggar och kände ett behov av att skriva ett inlägg myself. So here it goes..jaa vad händer i mitt liv som är så speciellt då? Jo...inget faktiskt. Men eftersom ni redan har börjat läsa så kan jag va skriva några rader. Har börjat gymma efter två år av att säga: jag ska börja gymma. så jag är ganska stolt över mig själv :) Har gått på pass varje dag under min prövotid och det har varit skit roligt och fullt med träningsverk :) Men jag älskar det :) (kmr säkert ångra att jag sa det också..) Annars äre bara plugg plugg plugg men igår var jag faktiskt i Åtvidaberg på fältstudie på deras vårdcentral. Kan inte säga att det gav så mycket information om hur det är att vara arbetsterapeut, men vi går vidare ändå :) Vissa fick gå till rättspsyket vilket verkar skit intressant. Hoppas jag också får en chans att besöka det stället..som anställd personal...inte patient asså ;p Men nu ska jag försöka plugga vidare så jag kan bidra med något till min basgrupp imorgon :) Ska försöka att inte kolla på Vänner ;) Hejdååå


RSS 2.0