7 Okt 2011

Hej igen! Idag tänkte jag på massa bra saker jag kunde skriva om här men jag glömde bort det nu hehe :p Men iaf..tänkte faktiskt gå till blodtappen idag för att ge blod. Tänkte att det skulle vara en bra sak att göra eftersom jag har så ovanlig blodgrupp, 0 negativt. Men jag fick mens istället och har ont o shit så jag får väll gå imorn eller nåt. Fast det kanske också är en sorts blodtappning? OKej byter samtalsämne till nåt mindre äckligt :p

Har länge också funderat på att kanske tatuera mig..tycker att det är så jävla snyggt med tatueringar men jag kan inte riktigt bestämma mig vad och vart jag ska göra den. Har tidigare tänkt på nån snygg text på latin. T ex Alis volat propriis vilket betyder She flies with her own wings på latin. Tyckte att det verkade ganska fint oså :) Sen har jag också tänkt på att ha en tatuering där det står What would Jesus do eller en Alpha and Omega tatuering. Tycker att religiösa tatueringar också är väldigt snygga, men tycker bara att killar passar i sånna här stora bilder på sina muskler, skit sexigt haha :)


En bild på en Alis volat propriis tatuering. Tycker placeringen också är ganska snygg, inte precis i svanken så det blir ju inte en trampstamp. Ganska sexigt faktiskt :)


Två olika Alpha and Omega tatueringar.

Kommentarer
Postat av: hannah

HAHAHHA jag tycker lätt att du borde samla allt mensblod i en icakasse och gå dit med det

2011-10-14 @ 11:08:15
URL: http://ickeupptagendoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag bara måste komentera en sak Hur BETRAYER,TRAITOR, Judas!hyper crepe! kan man vara att tattoera sig sådana saker som exempel (What would Jesus då?) JA du. Jesus skulle definitivt inte tattooera sig! det skulle satan göra och antikristen tattooering betyder igentligen satans hud!. En annan sak nu. i biblen stor det klart och tydligt (3 moseboken kap 19. vers 28) Ni skall inte rista märken på er kropp för någon död och inte heller bränna in skrivtecken på er jag är Herren. vad menas med detta det säger inte tattoera dig tattoera är att bränna in något skrap på din kropp ursäkta e ditt kropp en anslagstavla?



biblen säger i nya testamentet att din kropp är en tempel den ska du hålla heligt och inte rista in något



Gud har skapat din kropp. Bibeln säger i Psalm 139:14: Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl.



Våra kroppar skall vara ett levande offer. Bibeln säger i Romarbrevet 12:1: Så förmanar jag nu er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud er andliga tempeltjänst.



I andlig bemärkelse tillhör våra kroppar Gud och tjänar som hans tempel. Bibeln säger i 1 Korinterbrevet 6:19-20: Eller vet ni inte att er kropp är ett tempel åt den helige Ande, som bor i er och som ni har fått av Gud, och att ni inte tillhör er själva? Ni har blivit köpta och priset är betalt. Så förhärliga då Gud i er kropp.



I fysisk bemärkelse tillhör din kropp din maka eller make. Bibeln säger i 1 Korinterbrevet 7:2-4: Men för att undvika otuktssynder skall varje man ha sin hustru och varje hustru sin man. Mannen skall ge sin hustru vad han är skyldig henne och på samma sätt hustrun sin man. Hustrun bestämmer inte över sin kropp, det gör mannen. På samma sätt bestämmer inte mannen över sin kropp, det gör hustrun.



Efter döden kommer våra kroppar att få liv igen. Bibeln säger i 1 Korinterbrevet 15:42: Så är det också med de dödas uppståndelse. Det som sås förgängligt uppstår oförgängligt.



Kroppen är en förebild, ett exempel på hur församlingen skulle fungera. Bibeln säger i Romarbrevet 12:4-5: Ty liksom vi i en kropp har många lemmar och alla lemmarna inte har samma uppgift, så är vi, som är många, en kropp i Kristus, men var för sig är vi varandras lemmar.



bli inte arg eller vred för detta tillrättavisningen tjejen jag menar bara gott



du har blivit vilse led av denna värdens utsvävande liv nu för tiden allt handlar om sex och porn



så fort du bara sätter på tven så ser du de i alla form igenom musick igenom hela media, de manipulerar människor till sin fördärvelse så att du missar vägen till himmlen



se till exempel här detta vad säger tjärnor om detta http://www.youtube.com/watch?v=py3p4VxPFoM



Michael Jacksons warning people to wake up illuminati NWO - YouTube



Katy Perry Tell's young girl to sell her soul to Satan for power



http://www.youtube.com/watch?v=-wqj_ZDFL04



Katy Perry Says She Sold Her Soul to the Devil



http://www.youtube.com/watch?v=10rx15v28yk



vad hjälper en människa om han vinner hela värden men måste betala med sitt själ?? vad kan du ge i utbyte mot din själ? ingeting det är samma sak som jag skulle säga dig sälj mig dina 2 ögon för en milijard hade du gjort det? jag antar svaret är nej.



se den människan som springer efter denna värdens rikedommar är lika meningslösa som att jaga efter vinden.



biblen säger tomhänt och nakna kom vi till denna värd tomhända och nakna lämnar vi den. du har inte tagit me dig nånting till denna värden när du föddes tar du inget med dig häller när du dör ingen av oss föddes med en guld peng i sin hand när han/hon kom ut från sin mamma.



därför gör fred med gud innan du dör.



jag säger detta av härtat och inget falskhet finns i detta bara den rena kärleksfulla sanning



Gud välsigna dig. MVH Anenym människa

2012-01-10 @ 21:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0