SHOULDER CUT OUT

 
Heej!! För första gången i historien av min blogg så kmr ett inlägg handla om mode..typ. Jag har sett på många amerikanska serien att folk där börjat använad tröjor med shouldet cut eller peek-a-boo shoulder som man också kallar det. Och jag tyckte att det såg coolt ut o jag ville ha en sån tröja också, men eftersom jag inte sett något liknande i svenska butiker än så tänkte jag att jag tar o klipper i en av mina egna tröjor :D Så jag tog en gammal shorta från HM jag bara använt en gång (bra att jag tog en tröja jag aldrig använder för då hade jag gråtit om den blev förstörd). Såhär ser mitt "mästerverk" ut.. :p

 
 

back to school

Hellooo and good morning :) Sommarlovet är nu long gone och jag är tillbaka till Sverige igen, fryser ihjääl btw! När jag åkte var det 40 grader, här är det typ 8 bjednih grader..so depress! Igår hade jag upprop vilket betyder att jag nu börjar andra året på utbildningen, har bara nån tenta kvar som jag måste klara från förra terminen, då är hela första året avklarat:D Omg ett år gick så himla fort, det här året kmr också gå fort..oså nästa efter det...å då blir jag arbetsterapeeeut :D Måste komma igen med bloggandet också, det har stått stilla så länge så det är svårt att komma igång o veta vad man ska skriva om :p But I will tryy ;) försöker också hitta några bloggar att läsa men det kanske inte är populärt att blogga längre, vad vet jag? Hittar inga bra iaf..

Men nu äre dags att dra till Norrköping för föreläsnings-timeee sen komma hem o sovaa och kolla på nya avsnitt av Pretty Little Liars!!! 
 

@ home again

Heejj igen!! Nu är jag hemma igen efter 2 månader i gamla hemlandet:) Mina föräldrar tog med sig 2 ton mat och sprit och cigaretter från balkan som jugge-föräldrar alltid gör: standard. Jag vill säga att jag har gjort jätte mkt i sommar, men jag har mest solat, badat och gått ut på kvällarna med vänner..eller joo..har ju varit på lite koncerter också, bland annat Aca Lukas och Sasa Matic (juggar will get it) och sen lite random utgångar här och där. Under en helg var vi också i Belgrad, jätte fin stad, men man blir ju fan rånad så fort dem ser att du är turist. Jbm li vam majku.. Om du åker till Belgrad nån gång, vad du än gör..åk inte Taxi! Jag ville gråta hur dyrt det var asså! Vad ska jag säga mer? Vi shoppade, gick ut på splavovi(krogar på floden), rökte vattenpipa och tog kort som största turisterna. Vad har jag gjort mer? ...juste..! Firade min 20-års dag iår den 2:dra augusti hemma med några vänner :) 
 

RSS 2.0