Har ni sett nått sötare?


Bästa svärorden!

Alla juggar vet att det serbiska/kroatiska/bosniska språket har de BÄSTA svärorden. Man kan inte mäta sig med dem. Jag önskar jag kunde förklara dem för er men det är bara en äkta jugge kan förstå. Dem är så oförklarliga men ändå så jävla bra och klockrena.
Svenskan har ju ganska lätta svärorden, man svär på djävulen och helvetet. Men vi har så jävla många olika sätt att svära på så det inte är sant. Som tex Jebem ti sunce. Det är nåt riktigt fult..men hur ska man översätta det? Jag knullar din sol? Det låter ju inte ens bra, konstigt bara. Vad har solen med nåt att göra?
Eller som när svennar säger dra åt helvete. Så säger vi Idi u kurac eller Goni u picku materinu. Hur fan ska man säga det på svenska? Dra till kuken, dra till din mammas fitta? Bara konstigt ju. Eller när man säger Crko da Bog da...hur blir det på svenska? Hoppas Gud vill att du ska dö..? Eller!? Asså..det funkar inte, 1. massa svennar tror inte ens på Gud så dem bryr sig inte. 2. Det låter bara konstigt..men på serbiska låter det så ägande..crko da bog da!
Ser ni man kan inte mäta sig med våra svärord asså! Därför gillar jag också att svära på serbiska i skolan för ingen förstår vad jag menar så jag kan komma undan med dt (a)





Ansöka till the Bachelorette?

Tänk er vad stört det hade varit ifall man var med på tv och tävlade om att dejta en kille? Är inte det lite mobbat, eller? Jag skulle inte göra det. Men jag skulle gärna vilja att folk tävlade om mig (a)
Jag skulle LÄTT ansöka till For Love of Money, då tävlar man ju om pengar iaf! Nice! :D hHahh..men jag är så mesig, hade säkert valt killen ist och han hade ba fuck yooo bic booii jag tar pengarna ist!! Eller är det så programmet går till? Jag hade tjutit sönder på tv då. Palla skämma ut sig, har redan skämt ut mig i skolan tillräckligt, hur många gånger har inte jag gråtet hysteriskt där? What was I talking about? Ajuste, the bachelorette. Man kan väll ansöka nu. När man är 18? Eller hur gammal måste man vara? 25? Altså det är så typiskt att ålderskillnaden alltid ska höjas ju äldre man blir. Fan jag kommer inte få göra någonting ända tills jag blir 46 år gammal!
Hade ni dissat mig eller? Kolla vad sööt(a)
Vladica, do you accept this rose?

DISCO DISCO GOOD GOOD

Okej såhär är det. I flera veckor har Disco disco good good varit på mitt huvud och jag har sagt det hela tiden. Fett jobbigt när man inte vet varifrån det är. Nu tröttnade jag på det och googlade det och såg att det var från den där Adam Sandler filmer, You don't mess with the Zohan, hahah fan vad roligt! :D



sjuker :(


mörkt hår

Fan bloggen, vad jag saknar mitt långa mörka hår. Det är så jävla sexigt.
Vet inte vad jag tänkte när jag ville ha det ljusare :s jag ser ju ut som en zigienare. Min morsa låter mig dock inte färga mig just nu för mitt hår är förr torrt och skadat. Men jag kan inte hjälpa det. Jag får fan färga mig hos Emina när mamma inte vet om det. HAHA, som Marija gjorde :p
Sån här chokladbrun färg skulle jag vilja ha, fan vad snyggt. Även om jag inte har sådär långt och vågigt hår...eller glansigt. Kommer ändå bli snyggt!

bowling + alkohol = helg :D


15 Oktober 2010

Okej så det vart ett bra slut på den här tråkiga veckan. Den här veckan har bara varit sugig för mig..men det var skit kul på IV-valet och det gick skit bra med pjäsen eller vad man ska kalla den :p så dt e skönt ;) Bara jag inte får G+ i det också...då dör min själ.
När jag kom hem gjorde jag smartaste grejen..paus not. Jag hittade dt jag skulle ha på mig ikv vettu, men sen är jag så smart och lägger parfym. Jag vet inte vad jag gjorde exakt men fyyfaaan vad mycket jag la. Det här var för typ 2 timmar sen och jag luktar fortfarande som när man går förbi en grupp blatte-tjejer. Du sånna här som är Kim Kardashian-wannabe. Herregud vad jag hatar mig just själv nu. Har du något jävla tips på hur man kan få bort lite av den starka lukten eller? Jag vill väll inte gå på krogen och att alla ska backa från mig pga av min starka parfym -.-



[sexig bild på mig själv]
oommggg kolla vad tjock jag är här!!! :(:(

all those places you have been, trying to find a love supreme


13 Oktober 2010

Varför är det så att det är typ 28 tjejer bland mina facebook-vänner som har ett fotoalbum som heter My life, your entertainment, I live it you watch it.


Har jag missat nånting? Är det nåt känt citat eller vadå? Och grejen med dem här tjejerna är att dem är alla balkan -.-  Okej om en person hade så..jag skulle ba Okej ditt liv e coolt ingen bryr sig.. men när aaalllaaaaaa ska ha så. Pa jbt tjejen, stanna en minut, andas in och ut och förstå..att ditt liv är inte min underhållning.


/Big Booty Bitch, peace out

Varför ska alla bosnier..?

Ha en sexig tjej och en sexig kille som strular som profilbild?

Är det du eller? NEJ! Så ta fucking bort den..åhh jag blir så stöööörd! Eller när killar har bilder på bilar.
- Ohh..jag visste inte att du var en transformer :O

Eller kåta killar som har nakenbilder på Megan Fox eller nåt.
Jag har själv bakgrundsbilder på sexiga killar eller nån snygg make-out-sexy bild på mobilen eller datorn. Jag förstår inte varför du har det som PROFILBILD!!?? DET ÄR INTE DUUU!! Lägg aaav..det här gäller alla tjejer årsmodell 90-96 i Bosnien!

11 Oktober 2010


Du vet att du inte har ett liv när...

du är som jag och blir glad över att få en ny dammsugare.

Men varför skulle jag inte bli glad över det? Den förra dammsugaren lät som att den kunde suga upp 5 elefanter, och den hade starkaste tinitus ljudet som fick en att hoppa ut genom fönstret, fast den inte ens kunde suga upp 3 brödsmulor. Sämst!
Nu har vi en ny Philips dammsugare med jäääätte låång sladd och med ett justerbart munstycke med hjul. Åhh...vill bara dammsuga hela dagen. Fan vad lame jag är. Aja..back to the movie, I now pronounce you Chuck and Larry

söndag morgon

god moorgoooon...klockan är 14.00 och min pappa lagar pizza :) jag älskar när han gör pizza det är så himla gott och delarna är så stoooraaaa så man kan äta hur länge som helst :)
Igår kom Emina, Hugo och Haris över och jag lagade mat till dem. OMG OMG jorden går under Vladica har lagat mat. Nää så var det inte, jag köpte ett pizza-kit på Willy's som jag la ost, kyckling filé och champinjoner på. Det var faktist ...helt ätbar :)
Mamma är ute och köper skoor så när hon kommer hem kommer jag ha nya svarta sånna där pippi-långstrump skor ni vet. Åhh exakt när jag skrev klart meningen så kom skorna teehee! :)

kolla vilka muskulösa ben jag har LOL, som att min pappa har på sig skorna.



bästa bästa bästa bandet evaR!! :D

lördag morgon =)

My Pokemon brings all the nerds to the yard
And they're like "you wanna trade cards?"
Damn right, I wanna trade cards
I'll trade you
But not my Charizard

sitter nu och kollar på hur Djokovic dominerar mot Isner :D haajdåå :p

fredagkväll = dåliga skämt


fredag


studiedagar looo

Min långhelg började sugit för jag fick mens..och nu kommer jag ha dt ända tills skolan börjar yaaayyy fett kul paus not!
Lagade mat nyss..det vart faktist ganska bra och jag skrek inte som på videon. LoL..
här får ni nåt att runka till..just lock the door so no one catches you in the act

6 Oktober 2010



btww..såhär blev min maträtt..det här är så typiskt. Varje gång gör jag för mycket makaroner och för lite köttbullar oså måste jag kasta en massa mat. Fan jag lär mig aldrig


Bosnien 2010

Jag satte ihop lite bilder från i somras eftersom man inte kan lägga ut alla på bloggen. Så här får ni se lite bilder från bästa sommaren haha :)

5 September 2010

Hmm..vad ska jag skriva om idag? Jo - först hade jag matteprov som gick överaskande bra. Sen historiaprov som gick as dåligt. Aja.. man kan ju inte ha tur hela dagen :p
När jag kom hem bakade mamma bullar :) dem blev inte världens godaste men det är iaf nått. Idag har jag inget att plugga på vilket är as skönt eftersom desperate housewives och cougardown börjar idag :D Yääyy!! Längtar!


Just nu kollar jag på Förkväll..jag gillar det inte men när jag sträcker på armen mot fjärrkontrollen så är det ungefär 20 cm kvar..ovärt att sträcka på mig mer och förstöra hur skönt jag ligger i soffan just nuuu.


Idag fyller en bra gammal vän 20 år och jag vill gratta honom ;)

video #1



Okej det här är bara ett test för att se ifall den här hemsidan videofy.me verkligen fungerar. Så klicka på att spela upp nu!

-

Jag i åttan, do you wanna be my fjortisboy eller?

Jag hitta dem här bilderna på min gamla dator och fan vad sur jag blir på mig själv när jag tänker på hur smink och konstant-plattning-av-håret förstörde mitt naturliga ansikte. Jag började sminka mig och platta håret som en galning i sjuan och idag är mitt hår så himla torrt att jag var tvungen att klippa bort hälften för det var så jävla äckligt. Minns hur dåligt självförtroende jag hade då och alla tjejer som hade tupperat hår och 5 kg smink var värsta sexiga och alla killar ville ha dem. Nu önskar jag jag kunde gå tillbaka till den tiden och bitchslapa mig själv.
På den andra bilden ser mitt hår värsta buskigt ut men på den tiden var det långt, mjukt och vågigt. Nu är det torrt som en jude i sängen.

videoblogga (y)

Hej galopp snart börjar jag videoblogga. Har fått mitt konto godkänt på videofy.me där man kan tjäna pengar när folk ser på ens video så var beredda för snart kommer massa videor! :D Yeaahh...måste tjänga pengar fan ge mat till min fru och 8 barn kan inte leva på socialen ju.
Snart kommer ni få se detta vackra ansikte in motion shululu :p fuck vad spännande!

jebem ti drzavu

kan det inte bara vara så som jag vill att det ska vara eller?

varför ska bankerna bara vara öppna till klockan ETT när jag inte kan då eftersom jag går I SKOLAN!! Herregud..jag som planerade hämta ut mitt studiebidrag så jag kan shoppa men neeeejjjj..banken leker smart. Jag måste vänta till nästa vecka nu också. Jävla skit -.-

Hahh min pappa är kung!!

Jag sitter hemma själv vid datorn oså kommer mamma och pappa hem. Och det första jag hör är pappa som ba waka waka EH EH! jag ba hahahahahha pappaaa Xd oså fortsätter han sjunga och gå runt i lägenheten hahah XD
Jag fick en annan chock när jag kom hem också. Min granne från 11 år tillbaka flyttar ut :O Och det är inte vilken granne som helst..det är doktore. Jag vet inte vad han heter men vi kallar han så för han skriker doktooreeee heelaaaa fuuuckiiiinnnggg tiiiideeeeeen!! Eller han kanske skriver något annat med det är det vi hör. Och ibland får man höra ännu trevliga saker som tex jävla svartskalle hora, som är en av de populärare mantran han delar med sig med andra. Ibland, om du har riktig otur, så kan du få se honom naken i trapphuset som min morsa har gjort några not-so-lyckosamma gånger.



RSS 2.0